Kategoriat
Politiikka

Kohuseksipostisähkeet viikonlopulle

7 päivää -lehti ja Yle kihloihin – Pitkään seurustellut pariskunta julkisti kihlauksensa tänään. Rakastavasten mukaan ajankohdalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Yle siteerasi 7 päivää -lehteä eilen aivan vitun tyhjänpäiväisessä asiassa. Häitä tanssitaan kesällä uutiskriteerien haudalla.
Pääministeri Vanhanen ottaa lohdutussilikonit”Olen tissini ansainnut”, Vanhanen perustelee ilmoitustaan. ”Voitte vain arvata, että rankkaa on ollut. Vitsailuani ei tässä maassa ymmärretä, oli kyseessä sitten ehdokasnumero tai eläkeiän nosto. Täytyy varmaan haastaa joku oikeuteen.”
Imagotutkijoilla huono imago – Tuore tutkimus osoittaa, että imago- ja pr-asiantuntijat puhuvat suomalaisten mielestä ”ihan täyttä paskaa”. Imagotutkija Fredrik Norrena arvioi imagotutkijoiden ongelmaksi sen, että heidät on revitty jostain ojasta lehtiin puhumaan ”ihan täyttä paskaa”. Tutkimuksen otos koostuu Iltalehden verkkolukijapaneelin jäsenistä, mikä on jo johtanut tilastotieteen professorien kohonneisiin itsemurhalukuihin.

17 vastausta aiheeseen “Kohuseksipostisähkeet viikonlopulle”

Onhan sitä välillä hauska nuolla muutakin kuin uuniperunaa! 66kuki fantsua ja saatanallista. Mikälie seuraava omatunto kysymys mäellä josta äänestetään?

Mutta mitä hallitus yrittää oikein salata, kun täyttävät uutiset Pääministeri Nykäsen toilailuilla ja loton jättipotilla. Kulisseissa tapahtuu…

Mutta Timo TA on antanut asiallisen lausunnon radiokanavien räkättirastaista! Kohta taas helvetti jäätyy, mutta sentään Hjokerit ei voita SM-liigaa.

Poistakaa heti kommenttien raivostuttava äänestysmahdollisuus. Mikä debiili kauneuskilpailu tämä muka on?
Me hallintoalamaiset vaadimme, ei tällaista pseudodemokratiaa!

Tisseillä näyttää taas vihreä vilkkuvan. Ehdotan että ylläpito poistaa kaikki lukijakirjeet tästä edes jossa mainitaan tissit.

Nyt on päivänselvää kuka Vanhasen kaltaista tampiota äänestää. Matin huumorintaju iskee ilmiselvästi Lehden lukijakuntaan joiden mielestä tissit ansaitsee vihreän äänen.

”Kyllä äänestysmahdollisuus on säilytettävä! Se on demokratiaa!!”
Niin! Haluan äänestää asioista joista en tiedä mitään!!!

Ei kiinnosta teidän kommenttinne jos tiedätte-kyllä-kuka ei tullut. Pöh.

Hallintoalamaiset ovat puhuneet. Ei sillä niin väliä, saadaanko äänestää, eikä millään muullakaan, kunhan tissejä piisaa.
Äänestysmahdollisuuden voi poistaa.

Jessus, että on hyvä asua ulkomailla.
Ei suomalaisia poliitikoita tarvitse tehdä epäilyksen- tai naurunalaisiksi – kyllä ne tekevät sen ihan itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomen Aikakaus-Lehti 1/2009, kaupan loppuunmyynti, palautetta lehdestä

Obs 1: kaupassa on nyt loppuunmyynti, koska ensi viikolla tilalle tulevat uudet, hienommat releet. Joten jos haluat ostaa ruman ja...

Close