Kategoriat
Aikakaus

Suomen Aikakaus-Lehti 1/2009, kaupan loppuunmyynti, palautetta lehdestä

Obs 1: kaupassa on nyt loppuunmyynti, koska ensi viikolla tilalle tulevat uudet, hienommat releet. Joten jos haluat ostaa ruman ja ylihintaisen Lehti-tuotteen, juuri nyt on oikea hetki. Kohta niitä ei enää saa.
Obs 2: Lehtiä on tänään kolissut monen postiluukusta, joten palautetta otetaan taas mieluusti vastaan. Kommentoikaa tätä juttua tai lähettäkää sähköpostia lehti@samizdat.info.
Aikakaus-Lehti 1/2009

5 vastausta aiheeseen “Suomen Aikakaus-Lehti 1/2009, kaupan loppuunmyynti, palautetta lehdestä”

Tolvanat! Vinkuintiaanit! Phlegmirosvot! Kirppusäkit! Supralapsarianistit! Aitotumalliset sekasikiöt! Vesimittarit! Sain uuden Aikakaus-Lehteni nyt etuajassa (eilen) vaikka viime kerralla se oli kuukauden myöhässä. Vaadin pikaista selitystä tälle ennenkuulumattomalle toiminnalle. Te bibliofiilit! Vanutupot! Surinasussut! Vihoviimeiset veriturjakkeet!

Ulkoasu oli ainakin parantunut kivasti. Sisällöstä en sano nyt, enkä jatkossakaan, yhtään mitään!

Mulla on iPhone navigaattori täällä Roskapankissa, mutta ei löydy sitä kauppaa jossa Lehteä huomenna myydään.
Pöydän alta kyllä tarjotaan. Kyllä tämä tästä.

Ei vittu! Tässä on sivuja. Tekisitte vain a4 kokoisen läpyskän, vähemmän vouhotusta sama lopputulos! Sormiakin pitää kastella koko ajan kun kääntelee sivuja. Vittu! Saatanan hanhet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aikakaus-Lehti ennakkomyynnissä huomenna Helsingissä

Tiedoksi, että Suomen Aikakaus-Lehteä saa ostaa irtonumeroina Akateemisista kirjakaupoista kohtapuoleen. Helsingin hätäisimpien kannattaa suunnata huomenna lauantaina Kirjakauppa & antikvariaatti Sivulliseen,...

Close