Kategoriat
Kotimaa

Tiedotusvälineille pyyhkeitä Vanhas-uutisoinnista

(BLUE OYSTER) Mediatutkija Erkki Karvainen arvostelee kovin sanoin suomalaismediaa pääministeri Matti Vanhasen sähköpostikohun uutisoinnista.
”Internetin ja monimediallisuuden mahdollisuudet unohdettiin täysin: jälki oli aivan kivikaudelta. ”Kuusysi”, pohtivat suomalaiset Vanhas-juttujen äärellä, mutta missä olivat havainnollistavat grafiikat? Missä olivat videot? Kuvituksena käytettiin lähinnä jotain änkyttävää kaksimetristä äijää.”
Tiedotusvälineet eivät pahimmillaan avanneet käsitettä mitenkään. Karvainen pelkää, että moni suomalainen jäi epätietoisuuden valtaan.
”Vaimoni ei ainakaan tiedä mitään, tästäkään asennosta.”
Pyyhkeet oli Ilta-Sanomien tietojen mukaan ostettu alennusmyynnistä.

5 vastausta aiheeseen “Tiedotusvälineille pyyhkeitä Vanhas-uutisoinnista”

En tiedä mikä minuun meni, kun Sinä kävelit ohitseni enkä saanut sanaa suustani kysyäkseni edes nimeäsi… Tuosta illasta on nyt kulunut jo yli kuukausi enkä ole pystynyt unohtamaan Sinua. Lähettäisin tekstiviestejä.

Matti ”69” Vanhanen ällistyi eikä saannut sahaakaan suustaan, tekstiviesti kuitenkin vielä taipuu…

Miksi Google laittaa Summan saliin hirmuison koneen?
-No se tarvitaan kääntämään suomalaisten poliitikkojen tekstiviestit huumorinkielelle

Lahtelaisena ymmärrän naisväestön tyrmistyksen. On törkeää, että pääministeri mainitsee Kuusysin nyt, kun FC Lahti valmistautuu tulevaan kauteen eikä Reippaan kasvatti Jari Litmasella ole vieläkään omaa patsasta.
Mielestäni Matti syyllistyi näin yksityisyyden suojan luokkaamiseen, kuten tekisi myös taiteilja joka suunnittelisi Marski Vanhasesta ratsastajapatsaan otsikolla 6-0.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohuseksipostisähkeet viikonlopulle

7 päivää -lehti ja Yle kihloihin - Pitkään seurustellut pariskunta julkisti kihlauksensa tänään. Rakastavasten mukaan ajankohdalla ei ole mitään tekemistä...

Close