Kategoriat
Sähkeet Ulkomaat

Obamaa ei vieläkään ammuttu

(WASHINGTON DC) Yhdysvaltain uutta presidenttiä ei ole vielä ammuttu, kertovat viranomaiset. kotimaan turvallisuuden ministeriön mukaan Barack Obama astui juuri puhujakorokkeelle virkaanastujaisseremoniassaan, mutta on edelleen hengissä.
Toistaiseksi ei tiedetä, onko Obamalla jalassaan pitkät kalsarit vai ei. Lehden kirjeenvaihtajan Jack Rubyn mukaan asiaa on pohdittu Yhdysvalloissa tiiviisti, koska paikalla on ”ihan vitun kylmä ja kaljatelttaan on saatanan pitkä jono”.
Seremoniaa seuraa Washingtonissa hieman enemmän ihmisiä kuin Turun perinteistä joulurauhan julistusta.

11 vastausta aiheeseen “Obamaa ei vieläkään ammuttu”

Pyssymiehet kuivaavat yhä juhlapaikan tuntumassa silmäkulmiaan. He saivat lupauksen pidemmistä piippurasseista, kuivemmasta ruudista ja tarkemmista tähtäimistä.

Viimeistään nyt on aika tehdä Tuntemattomasta uusi sovitus, jonka lopussa ammutaan Obama.

Lehtemme SilsaSanomat ja Pääkäupunki Sanomat nostavat syytteen juttumme plagioinnista. Ostimme yksityisoikeuden kertoa mm. ”Obamalla oli vaatteet päällä” ja ”Obamasta Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti”!

Obamalle tyypillinen perusviesti: rauhallisuus, maltillisuus, itsevarma nöyryys sekä hyvä kommunikointi ihmisten kanssa pelasti ulkoministeri den Storen mielestä Obaman kansanjoukon kynsistä.
Ruotsalaislehti Tagens Nyyrikille antamassaan haastattelussa ulkoministeri myös lupasi, että Suomi hyökkää Natoon aikaisintaan 2011.
Viivästys johtuu Veli Sundbäckin kiireistä. EU-hakemuksen kainalossaan Brysseliin vienyt Sundbäck perehdyttää seuraajakseen Nokiassa valittua Esko Ahoa hommiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Supo muistuttaa: varo pillua

(RATAKATU) Suojelupoliisi aloittaa pikakoulutuksen YK-miesten suojelemiseksi dollarinipuilta ja pillulta. Tuoreiden tietojen mukaan Lähi-idässä ja Kosovossa palvelleita YK-sotilaita on yritetty värvätä...

Close