Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri Muut lehdet

Tshernenko nousemassa Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi

(POLITBYROO) Varsinais-Suomen johtavan lehden Turun Sanomien päätoimittajaruletti on vihdoin selkiytymässä, kertovat Puutorin lähteet Lehdelle. Sanomalehden uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on tiettävästi nousemassa Konstantin Tshernenko (nkp), jota pidetään yhtiössä tulevaisuuden nimenä.
”Tshernenko on hyvävoimainen ja vahva johtaja, jonka odotetaan luotsaavan lehteä vielä pitkään. Hän on uudistusmielinen ja on kerran kuullut sanan internet”, kiiteltiin konsernin tiedotteessa.
Lehden päätoimittajana toimii tällä hetkellä Joku RUK:n Käynyt, jonka vajaa vuosi sitten väistynyt edeltäjä Jonkun Hyvä Tuttu Vissiin korvasi vuotta aiemmin eläkkeelle jääneen Kivan Saunakaverin.
Turun Sanomat on Turussa ilmestyvä riippumaton sanomalehti, paitsi mitä toriparkkeihin tulee.

6 vastausta aiheeseen “Tshernenko nousemassa Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi”

Tshernenkon lähtö Turun Sanomiin tulee ikävänä yllätyksenä kaikille Helsingin Sanomien laatujournalismin ystäville. Lenin-Erkko-Virkkunen-Meriläinen -linjan vankkumattomana kannattajana toimittaja Tsernenko tuonee mukanaan Turkuun Hesarin parhaat perinteet: tsaarinaikaisen mediakäsityksen, taistolaisen journalismin ja yksisilmäisen uutisoinnin. Turkulaisten enemmistön toiveiden vastaisesti pääkaupunkistatukseen hänkään tuskin pystyy vaikuttamaan. Ehkä me helsinkiläiset saamme Konstantinin takaisin sitten kun Janne Virkkunen jää eläkkeelle noin vuonna 2040?

Puutorin vessapubissa kuulin epäiltävän että Tshernenko olisi joutunut kertomaan head hunterille luottamusta lisäävistä sutinoistaan Johanna Korhosen kanssa.

”sitten kun Janne Virkkunen jää eläkkeelle noin vuonna 2040?”
Aikaisintaan, siinä
toimituksella on pieni rauhaisa mietintäaika nyt niiden kaavailemiensa loistokkaiden uudistusten kanssa, jotka toteutetaan sitten kun Janne Virkkunen on jäänyt eläkkeelle.

Tshernenkon antamassa näytehaastattelussa kansanterveyslaitoksen pj. Pekka Puska tulittaa:
”Käytyäni Kiinassa tutustumassa maitotalouslaitoksiin voin suositella keskiolutta jatkettavan meillä vedellä. Proteiinipitoisuutta voidaan tarvittaessa kohottaa pienellä määrällä melamiinia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Arabimaat lupaavat kaiken tukensa "niille yksille tyypeille"

(OIC) Arabivaltiot ovat ilmaisseet pettymyksensä Israelin sotatoimiin Gazassa. Tupakkiaskin taakse kirjoittamassaan julkilausumassa maat tuomitsevat Israelin iskut ja antavat kaiken tukensa...

Close