Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Raketteja saa ampua vasta kuudelta

(NEW YORK) YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon muistuttaa Israelin armeijaa, että rakettien ampuminen Gazan alueelle on sallittua vasta kello 18:n jälkeen.
“Rakettien pauke saattaa säikyttää palestiinalaisalueen kotieläimiä, joten ihan naapurisovun kannalta olisi hyvä, jos ammuttaisiin vain lain säätämän ajanjakson aikana”, kommentoi Ki-Moon tuoreeltaan Israelin aikeita juhlistaa uuttavuotta.
Suomen turvallisuuskeskus kehoittaakin palestiinalaisalueen asukkaita varautumaan alueella tapahtuviin Israelin uudenvuodenbileisiin ainakin suojalaiseilla. Lisäksi israelilaisia muistetaan ampumaan raketteja selvin päin, ettei satu vahinkoja.
(Jutun kansalaistoimitti Toveri Sininen.)

10 vastausta aiheeseen “Raketteja saa ampua vasta kuudelta”

Israelin Jericho 2 raketista on löydetty vakava turvallisuuspuute ja se on vedetty markkinoiolta pois. Raketissa on virheelliset käyttöohjeet. Ohjeissa kehoitetaan suuntaamaan raketti sotilaskohteita kohti.
Locheed martinin lausunnon mukaan vika pyritään korjaamaan välittömästi lomien jälkeen.

Palestiinalais/somalilaisalueilta (Hesan Vuosaari, Espoon Kirstinmäki ym.)on kotieläimet evakoitu rakettien paukkeen ajaksi Punkalaitumelle.
Biletunnelmaan nousemme suomalaiseen tapaan katsomalla keskustelukumppania pullon pohjan läpi.

Tämä ei paljon naurata, kun ajattelee niitä lapsia siellä pommien räiskeessä. Sairasta touhua. Menisivät miehet (tai paremminkin ne ”kansanjohtajat”) jonnekin suljetulle alueelle tappelemaan ja jättäisivät naiset ja lapset rauhaan!

(JERUSALEM KEBAB) Hamasin raketeista useita silmävammoja:
Varomaton ja ohjeiden vastainen rakettien käyttö on jälleen aiheuttanut lukuisia silmävammoja eri puolilla Israelia. Erityisesti nuorison ja Hamasin suosimat raketit ovat humalaisten käsissä työllistäneet poliisia pitkin yötä. Pahimpia vammauttajia ovat tänäkin vuonna olleet perinteinen Roomalainen kynttilä sekä uutuutena siionistin siemensyöksy, joka ei Tukesin tarkastuksen läpäisemisestä huolimatta sisällä vaadittua suojahuppua vaan voi paljaana laueta odottamatta käsittelijän kasvoille.

Vakavista asioista irtoaa yleensä ne parhaimmat vitsit. Löysätkää pipoa ja antakaa huumorin tulvia nenäänne.

israel on luvannut välttää siviiliuhreja. Alue jota tulittaa on Espoon kokoinen jolla asuu 1.5 milj lähimmäistä ja heidän veljeä. Mutta onhan nyt täsmä-asioitten aika, kyllä se digitekniikalla onnistua voi kun ensin ainaski harjoittelee?

Lähistölleni on muuttanut ikävä naapuri, joka väittää että jo hänen esi-isänsä ovat asuneet täällä mutta ovat joutuneet evakkoon. Nyt sitten ovat ostaneet asunnon ja maat, ja ehtineet maksaa jo kolmeen kertaan. Viimeksi ostivat meidän isovanhemmiltamme, mutta rahat ovat kuluneet aikoja sitten ja me ei kyllä haluta muuttaa minnekään. Naapureista on ollut hyötyäkin, moni meistä on hänen firmassaan töissä mutta kun me välillä innostutaan liikaa ja rikotaan hänen ikkunoitaan, niin hän ei enää päästäkään töihin eikä ruoja edes maksa palkkaa. Nyt taas kuuluu hirveä jytke, ja meillä ruokaa myöten kaikki lopussa. Kaikki ystävämme ovat kaukana, ja he vaan lähettävät rahaa millä me sitten ostetaan lisää tiiliskiviä ja rikotaan taas naapurin ikkunat. Naapurillamme taas on isokenkäisiä tuttavia joilta he saavat paljon isompia tiiliskiviä kuin mitä me saadaan ostettua, ja kohta meillä ei ole kiveä kiven päällä. Ei ole muuta toivoa kuin että naapurin kavereista eräs Yrjö menettää asemansa ja tilalle on tulossa joku Obama bin Laden. Yksi meidän kavereista on Osama bin Laden, toivottavasti ovat sukua. Tällä Obamalla on kuulemma rahaongelmia, ja jos oikein huonosti käy niin hän myy naapurillemme vielä isompia tiiliskiviä kuin tähän asti.

suomen media on kieroutunut ja vehkeilevä epäjumala. menkää britteihin tai jenkkeihin niin näette molempien osapuolien visiot. neki ampuu niin meki ammutaan

”Menisivät miehet (tai paremminkin ne “kansanjohtajat”) jonnekin suljetulle alueelle tappelemaan ja jättäisivät naiset ja lapset rauhaan!”
Tämä on erittäin tärkeä huomio. Miesten tappaminenhan on ok, koska itse kumminkin sen aloittivat ja ovat muutenkin epäilyttävää porukkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tshernenko nousemassa Turun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi

(POLITBYROO) Varsinais-Suomen johtavan lehden Turun Sanomien päätoimittajaruletti on vihdoin selkiytymässä, kertovat Puutorin lähteet Lehdelle. Sanomalehden uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi on tiettävästi...

Close