Kategoriat
Ulkomaat

Obama puuttui muutokseen radiopuheessaan

(CHICAGO DC) ”Muutos”, mainitsi Yhdysvaltain tuleva presidentti Barack Obama puheessaan sunnuntaina. ”Muutosmuutosmuutos”, hän jatkoi taputtavan ja hurraavan yleisön keskellä.
Obama pohti puheessaan myös muutosta sekä sen lisäksi muutamia muutokseen liittyviä kysymyksiä. Muutosasioihin hän puuttui muutamalla lyhyellä huomautuksella. ”Muutosmuutosmuutosmuutos”, monellakin tapaa tuleva presidentti muistutti.
Useat yhdysvaltalaiset politiikan kommentaattorit pitivät Obaman puhetta merkittävänä linjanvetona, joka kertoo hänen nelivuotiskautensa pääsuunnitelmista sekä muun muassa niistä keinoista, joita Obaman uusi kabinetti aikoo käyttää esimerkiksi kroonisen budjettivajeen ja Irakin sodan ongelmien korjaamiseksi.
”Muutos!” analysoi New York Timesin asiantuntija Benjamin Pundit.

8 vastausta aiheeseen “Obama puuttui muutokseen radiopuheessaan”

Sittenhän olet Yrjö Pensas ihan ”liekeissä”, ameriikassa sattuu ja tapahtuu..vahinkolaukaus usein..

Uusimpien tietojen mukaan Obamalla on uusi ajatus muutoksesta: ei tule sittenkään mitään muutosta

Puskaradion välityksellä on tullut lisää uutisia obaman kaavailemasta muutoksesta; ainakin lähi-idän karttaan on suunniteltu muutoksia. Tämän takia myös sotahistoriasta kertoviin kirjoihin täytyy tehdä muutoksia

Voidaan pitää erittäin todennäköisenä että Obaman muutos tapahtuu syklisessä muodossa niin nopeasti että sen havainnointi ulkoapäin on lähes mahdotonta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden joulukalenteri, 7. luukku

Close