Kategoriat
Kotimaa

Paikallinen intellektuelli ei innostu Obaman voitosta

(YLIOPISTO) Nuori intellektuelli ja filosofian ylioppilas Juha Pässi muistuttaa, ettei Barack Obaman valinnasta Yhdysvaltain presidentiksi pidä ilahtua. Pässin mukaan ilahtuminen osoittaa, että ilahtuja ei ymmärrä niitä todellisia prosesseja, jotka ohjaavat maailmaa.
”Koska kaikki ei muutu nyt heti aamulla leivoksiksi ja hunajaksi, ei minusta pidä ilahtua. Paljon fiksumpaa on esimerkiksi jutella muiden intellektuellien kanssa siitä, miten mikään ei kuitenkaan ikinä oikeasti muutu”, Pässi muistuttaa.
”Ei meillä
yliopistolla”

Nuoren intellektuellin ystäväpiiristä kukaan ei myöskään äänestänyt kahden viikon takaisissa kunnallisvaaleissa. Pässin mukaan he eivät katsoneet, että äänestäminen toisi todellista muutosta.
”Koska kaikki ei kuitenkaan olisi muuttunut heti aamulla vaahtokarkeiksi ja limonaadiksi, ei minusta kannattanut äänestää. Sen sijaan itse juttelin internetin keskustelupalstoilla siitä, miten mikään ei oikeasti muutu”, hän pohtii vittumaisella nenä-äänellä.
Pässi pitää kovasti leivoksista, vaahtokarkeista ja limpparista. Myös hänen ystäväpiirinsä haluaa odottaa ennen äänestämistä ehdokasta, joka antaa niitä varmasti kaikille tarpeeksi.

9 vastausta aiheeseen “Paikallinen intellektuelli ei innostu Obaman voitosta”

(JALKAPALLOKENTTä) Jutta Urpilainen saapui hartiavoimin Lehden etätoimitukseen kommentoimaan Obaman voittoa.
– Aivan aluksi haluaisin kiittää, ehti Urpilainen kommentoida, ennen kuin hänet poistettiin kentältä epäurheilijamaisen käytöksen takia.

Kyseessä oli McCainin porukalle torjuntavoitto. Aivan samalla tavalla kuin joka kevään mm-kisoissa on torjuntavoitto Suomelle olla pääsemättä lätkäfinaaliin tai sitten torjuntavoittaa hopeaa siinä.

Mihin on hävinnyt mahdollisuus antaa kommenteille plussaa tai miinusta? Se oli ehkä paras puoli tässä saitissa, en taida enää tulla tänne.

Minä lupaan Juha Pässille ja hänen intellektuellikavereilleen leivoksia, vaahtokarkkeja sekä limpparia ihan niin paljon kuin he haluavat. Eikä tässä vielä kaikki, saavat heti toisen annoksen pakkosyöttämällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailman kyynisyystilanne heikkeni hetkellisesti

(VASEN KAMMIO) Maailman kyynisyysvarannoissa tapahtui huolestuttava notkahdus, kun Barack Obama valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Niin Yhdysvalloissa kuin muualla maailmassakin sadat miljoonat...

Close