Kategoriat
Live Ulkomaat

Maailman kyynisyystilanne heikkeni hetkellisesti

(VASEN KAMMIO) Maailman kyynisyysvarannoissa tapahtui huolestuttava notkahdus, kun Barack Obama valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Niin Yhdysvalloissa kuin muualla maailmassakin sadat miljoonat ihmiset tunsivat rinnassaan outoa leiskuntaa, joka on Lehden tekemien selvitysten mukaan mitä todennäköisimmin toivoa paremmasta tulevaisuudesta.
Asiantuntijat muistuttavat, että tunnetta ei pidä säikähtää ja että se menee ohi luonnollisesti.
”Ymmärrettävästi keskivertokansalaista tällainen lämmin läikähdys saattaa säikäyttää. Monelle hetkellinen kyynisyystason lasku on verrattavissa äkilliseen humalatilaan, mutta kyllä sieltä palataan normaalimenoon ihan muutamissa tunneissa tai viimeistään päivissä”, sanoi sisätautilääkäri Marco Realpolitik.

5 vastausta aiheeseen “Maailman kyynisyystilanne heikkeni hetkellisesti”

Mikäli et tuntenut leiskuntaa rinnassasi, tuore presidentti Obama lupaa sinulle ilmaista matkaa uudelleen koulutusleirilleen Kuubaan. Ilmottautumisiseksi kuiskaa puhelimeesi bomb,nsa,ak-47,Osama,al-Queda,hizbollah ja Tarja Halonen.

Toivoa sopii, ettei mainittu kyynisyysvaje ulotu aivan lahjakkaimpiin journalisteihimme asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Republikaanit syyttävät heikosta menestyksestä mediaa, säätä, kohtaloa, naapureita, hevirokkia, internetiä, pornoa ja sun äitiä

(CNN) Yhdysvaltain republikaanit suhtautuvat tyynesti presidenttiehdokkaansa John McCainin ja varapresidenttiehdokas Sarah Palinin vaalitappioon. Puolueen mukaan "vittu ihan epistä vähänkö kerron...

Close