Kategoriat
Kulttuuri

Ilmastonmuutos ei tappanut Crichtonia

(SIVU 600) Viranomaisten mukaan ilmastonmuutos ei tappanut yhdysvaltalaista kirjailijaa Michael Crichtonia. Kustantaja HarperCollinsin edustajan mukaan ei ole olemassa minkäänlaista näyttöä siitä, että ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen olisi johtanut kirjailijan kuolemaan.

4 vastausta aiheeseen “Ilmastonmuutos ei tappanut Crichtonia”

Michael Crichton aiheuttaa ilmaston lämpenemistä
Läpeensä tunnettu ämörriccalainen kirjailja ja mediapersoona Michael Crichton on ryhtynyt aiheuttamaan ilmastonmuutosta. Jurassic Parkin kirjoittajana tiedotusvälineiden mukaan tunnettu Crichton päätyi ratkaisuunsa pitkän pohdinnan tuloksena.
-En tiiä, perkele. Vähän kylmä on. Kai se on ryhdyttävä mätänemään ja tuottamaan siten hiilidioksidia ilmakehään, Crichton pohdiskeli.
Internetin tiedemiehet ovat jo huomanneet parasmyyjäkirjailijan ratkaisun vaikutukset.
-Kun meidän Irma-Anna kävi aamulla kyykkypissalla metsän rannassa, niin ihan selvästi vähemmän höyryä nousi jätöksestä kuin eilen, totesi internetin ehkä ihan tosi johtavin ilmastoasiantuntija Obamaba Kääpä.
Agenttinsa mukaan Crichton halusi ratkaisullaan myös palauttaa dinosaurukset maan päälle, jotta Jurassic Parkien jatko-osien kustannuksia voitaisiin leikata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen intellektuelli ei innostu Obaman voitosta

(YLIOPISTO) Nuori intellektuelli ja filosofian ylioppilas Juha Pässi muistuttaa, ettei Barack Obaman valinnasta Yhdysvaltain presidentiksi pidä ilahtua. Pässin mukaan ilahtuminen...

Close