Kategoriat
Oikaisut

Oikaisut

TOISIN KUIN aikaisemmassa numerossamme (Helsingin Sanomat 7.11.) kerroimme, valtiosihteeri Stefan Johansson ei sanonut Naisten päivän pääjuhlassa, että ”Tehkää näkyväksi osaamisenne ja ehdottakaa reippaasti palkankorotusta, jos olette mielestänne sen ansainneet, niin miehetkin ovat tehneet kautta aikojen”. Oikea lausunto kuului: ”Tehkää näkyväksi ”osaamisenne” ja ehdottakaa reippaasti, jos olette mielestänne sen ansainneet, niin miehetkin ovat tehneet kautta aikojen”.
TOISIN KUIN aikaisemmassa numerossamme (Journalisti-Journalisten 7.11.) kerroimme, kaasuputkiyhtiö Nord Streamin konsultti Paavo Lipponen ei kritisoinut toimittajia siitä, että heille on tärkeintä saada oma kommenttinsa ja kuvansa lehteen. Konsultti oli tosi asiassa leipääntynyt siihen, että toimittajille on tärkeintä saada Paavo Lipposen kommentti ja kuva lehteen. ”Tulos on löysää tekstiä ja ylimielistä poliitikkojen pilkkaa. Sitä sitten niitetään, mitä on kylvetty”, toteaa Lipponen kaunaisena.
TOISIN KUIN aikaisemmassa numerossamme (Erotiikan Maailma 7.11.) kerroimme, Pillu-Mirja ei odota karvakanootti märkänä isoa melaasi, vaan kylmissään kuvausten päättymistä, luvattua kahtasataa euroa ja että pääsisi helvettiin palelemasta tuon limanuljaskan mökkilaiturilta.

4 vastausta aiheeseen “Oikaisut”

Karvakanootti tokikin on vain nimi, kuten Juankoskella ”Uudet Talot”, jotka on rakennettu 1940-luvulla.

Itse asiassa, ns. posliinimalli on alkanut poistua muodista, nykyään muodissa on ”jaskeutumisraita”

Kyllä se perinteinen ”karvareuhka” pärjää testeissä edelleenkin.
Kiitämme:
lämpöä talviolosuhteissa
kitkaa
aromien korostumista
Moitimme:
kuitujen päätymistä joka paikkaan
aromien korostumista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilmastonmuutos ei tappanut Crichtonia

(SIVU 600) Viranomaisten mukaan ilmastonmuutos ei tappanut yhdysvaltalaista kirjailijaa Michael Crichtonia. Kustantaja HarperCollinsin edustajan mukaan ei ole olemassa minkäänlaista näyttöä...

Close