Kategoriat
Aikakaus

Aikakaus-Lehti on painettu

Rakkaat pyramidihuijaukseen osallistuneet,
Aikakaus-Lehti on olemassa. Myönnettäköön, että emme ole nähneet sitä vielä, mutta luotettavien tietojen mukaan lehti on painettu ja saapuu tänne Köyliön logistiikkakeskukseen lähipäivinä.
Mikäli Itella pitää sanansa Press M -jakelunopeudesta, 52-sivuinen pläjäys löjähtää ennakkotilaajien postilaatikoista ensi viikolla. Pieni viivästys johtuu siitä, että lupasimme heikkona hetkenä signeerata kaikki ne 500 läpärettä, mihin menee tovi.
Mikäli asiakaspalvelun mandrillit saavat asiakasrekisterin valmiiksi, lähtee ennakkoon maksaneille pdf-muotoisia maistiaisia aivan näinä päivinä. Myös ennakkotilauksesta kiinnostuneet saavat pian postia, jossa kerrotaan tilausohjeet.

9 vastausta aiheeseen “Aikakaus-Lehti on painettu”

Itse olen kiinnostunut lähinnä tilaajalahjasta. Että tuleeko sitä vadelnmanmakuista suupörriäistä ja prinsessatiaraa sekä kosteusnaamiota, mitä.

52 sivua! Viisikymmentäkaksi sivua! Lähempänä sataa kuin nollaa! Yhtä monta sivua kuin korttipakassa on kortteja. Yhtä monta kuin on viikkoja vuodessa! Hyvät kuulijat, tämä tarina on tosi!

Mihinkäs näin ennakkotilaajana voin ilmoittaa osoitteeni postitusta varten vai oliko toimituksella se ristallipallo?

Rakkaat Aikakaus-lehden tilanneet,
Suuresta kysynnästä aiheutuneet miljoonavoitot ovat saaneet myös negatiivisen kierteen liikkeelle. Valitettavasti tuotannollisista syistä joudumme peruuttamaan ensimmäisen, toisen ja loputkin numerot. Kaikki ennakkoon makseneet ja tilanneet saavat lohdutuksena Anttilan joulukuvaston. Sama toistuu myös suunniteltujen numeroiden osalta. Tämä kuvasto on kuitenkin vain Aikakaus-lehden tilanneille ja se sisältää uskomattomia tarjouksia joten Aikakaus-lehteä voi edelleen suositella kaveria. Muistakaa, mitä enempi meitä on sitä enemmän tulee rahaa*.
Sateisesta Thaimaasta,
Ylituottaja, Pyramidin huippu
Ian Fugjoortoother
*Voittomahdollisuus edelleen 370%

Terve Lehden tekijät, te nimettömät ja kasvottomat gurut!
Suoraan sanoen:
– upeaa verkostomarkkinointia ja hyvin ylitettyjä julkaisukynnyksiä teiltä – mutta paska juttu, että katteettomien lupausten pitäminen ei teiltä onnannut
– mikä pettymysten pettymys, että paperi ja vieläpä sille painaminen ja ”asian” saattaminen osoittautui teille mahdottomaksi. Tätä minä epäilin alusta asti, vaikka olen yhtä kaukana kyynikosta kuin nenä takaraivosta.
Keep up the good speed! I will too.
t. Anne Frank

Lehdessä on enemmän sivuja kuin gradussani ja vähemmän kuvia, sen täytyy olla informatiivinen tai formatoida disketti. oho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oikaisut

TOISIN KUIN aikaisemmassa numerossamme (Helsingin Sanomat 7.11.) kerroimme, valtiosihteeri Stefan Johansson ei sanonut Naisten päivän pääjuhlassa, että "Tehkää näkyväksi osaamisenne...

Close