Kategoriat
Sähkeet

Lumimyrsky sai junat kulkemaan normaalia paremmin

(TOIJALA) Junaliikenne on kulkenut normaalia paremmin aikataulussaan Suomea piinaavan lumimyrskyn ansiosta. VR:n mukaan vain joitakin kymmeniä paikallisjunia on jouduttu perumaan eikä kaukoliikenteessäkään ole nähty kuin joidenkin tuntien viivästyksiä.
Tavallisesti esimerkiksi Pendolino-junat kulkevat päivittäin useita tunteja myöhässä jos ollenkaan. Syynä viivytyksille ovat muun muassa auringonpaiste, pouta, sadesää, puolipilvinen keli, kylmyys, kuumuus, normaali lämpötila, vaihdeviat, normaalisti toimivat vaihteet ja Italia.

15 vastausta aiheeseen “Lumimyrsky sai junat kulkemaan normaalia paremmin”

Myös junien ajoväylillä havaitut pitkittäisten raudankappaleiden on havaittu hidastavan junia

VR käyttää propagandansa mukaan vain ekosähköä, joka menee ruskeaksi ja veltoksi näin talvella.

Kai ne junat myöhästelee ku ei niissä vanteissa oo edes kumeja. Eikä Pendoissa ole edes rattia. Aina veeärrään liittyvä keskustelu kulkee samaa rataa.

Matkustan Turku-Tampere väliä n. kerran viikossa ja lähes poikkeuksetta ne ovat 5-10 minuuttia myöhässä. Tuon sunnuntaisen lumimyräkän aikana juna oli kuitenkin täsmälleen aikataulussa 😉

Ekosähkön sijaan VR aikoo siirtyä käyttämään yösähköä. II-tariffisähkö on tunnetusti edullisempaa ja luotettavaa. Tämä tietää mittavia muutoksia aikatauluihin, ja vaikeuttaa jonkin verran työmatkaliikennettä. Hankaluuksia aiheuttaa erityisesti business-luokan matkustajille se, ettei yöjunalla matkustettaessa voi nostaa päivärahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Internet yltää Turkuun ehkä jo muutaman vuoden sisällä

dkpto (EFFI) Suomen viidenneksi suurin kaupunki Turku liittyy maailmanlaajuiseen tietoverkkoon internetiin viimeistään ensi vuosikymmenen aikana. Historiallista tapahtumaa odoteltaessa kaupungissa aiotaan...

Close