Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Suomalainen loukkaantui Mumbaissa

(MUMBAI) Yksi suomalainen on ulkoministeriön tiedotteen mukaan loukkaantunut Mumbaissa, Intiassa. Vöyriläinen Taavetti Urmas Risti oli matkalla lentokentältä hotellille, kun taksinkuljettaja sanoi, että “tätä kautta ei nyt päästä kun tuolla on ollut räjähdys ja siellä on yli sata kuollutta. Pitää kiertää ja siinä menee ainakin vartti lisää. Niin ja tietysti maksaa jotain 100 rupiaa enemmän”.
Risti loukkaantui välikohtauksessa niin, ettei sanonut loppumatkana mitään. Hän myös kieltäytyi maksamasta ylimääräistä 100 rupiaa (1,59€), koska alunperin oli sovittu 800 rupiasta (12,71€) ja “in Finland we have this thing called reilu meininki”.
Häneen yhteydessä olleiden omaisten mukaan Ristin tila on nyt vakaa. Finnair aikoo edelleen lentää vuoronsa Mumbaihin normaalisti.
(Jutun kansalaistoimitti Kaatuva puu.)

7 vastausta aiheeseen “Suomalainen loukkaantui Mumbaissa”

Voi ei! Nyt äkkiä komitea pystyyn päättämään hätäavun saamisesta paikalle.
Sivullisille voisi myös jakaa siniristipinssejä isäinmaamme imagon kohottamiseksi.

Suomalaislähteiden mukaan Mumbaissa on myös ollut
tulipalo, jossa syntyi savua. Ulkoministeriöstä muistutetaan,
että savun hengittäminen on vaarallista,
sillä se sisältää myrkyllistä häkää.

En ymmärrä tämän jutun pointtia. Yksi suomalainen vastaa vähintään tuhatta loukkaantunutta intialaista. Vähän isänmaallisuutta nyt hei!

Ristille tukea
Vöyrin kunta on päättänyt eilisessä kunnanhallituksensa kokouksessa lahjoittaa omakotitalotontin Mumbaissa loukkaantuneelle Taavetti Urmas Ristille. Päätöksen perusteluissa Ristin todettiin tehneen Vöyriä tunnetuksi maailmalla esimerkillisesti itsensä likoon laittaen.
Ristin tilanne on kerännyt muitakin huolestuneita kautta Suomen maan. Ulkoministeri Alexander Stubbin mukaan hallitus avustaa Ristin kotikunta Vöyriä aloittamalla mittavan moottoritiehankkeen rakentamisen Vöyristä viereisen kunnan rajalle, kirkon ulkomaanapu lahjoittaa tästedes sitä kautta ostetut lehmät Vöyrin kunnan viherinfraa hoitamaan ja MTV3 ilmoitti, että Idols tv-formaatissa saa tällä viikolla Vöyriläisellä puhelinliittymällä tuplaäänet ja vastauksena vieläpä ”hyvät joulut ja uusia uljaita vuosia sulle!” –tekstarin.
Uutisten levittyä maailmalle Vöyri rankattiin ykköseksi New York Times –lehden vuotuisessa Tulevaisuuden Unelmalomakohteet -äänestyksessä. Se ohitti vuosia listaa hallinneet Espoon keskuksen ja Pariisin siirtolaislähiöt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lumimyrsky sai junat kulkemaan normaalia paremmin

(TOIJALA) Junaliikenne on kulkenut normaalia paremmin aikataulussaan Suomea piinaavan lumimyrskyn ansiosta. VR:n mukaan vain joitakin kymmeniä paikallisjunia on jouduttu perumaan...

Close