Kategoriat
Politiikka

Vihreät menestymässä Tarja Cronbergista huolimatta

(POLIITTISEN KARTAN ULKOPUOLELLA) Vihreät ei sittenkään onnistunut pilaamaan vaalikampanjansa tulosta. Puolueen puheenjohtaja Tarja Cronberg oli lopputuloksesta hyvin yllättynyt.
”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia muita kuin minua äänestäneitä”, Cronberg hämmästeli.
Vihreät pysyy kuitenkin edelleen Vasemmistoliiton takana viidenneksi suurimpana puolueena. Cronbergin mukaan ohittaminen on mahdollista vasta sitten, kun dikotomia-paradoksi saadaan selvitettyä puoluetoimistolla.
”Rohkeutta on olla ihan vitun pihalla”, puoluejohtaja linjasi.

5 vastausta aiheeseen “Vihreät menestymässä Tarja Cronbergista huolimatta”

Suomalaisessa polittiisessa kentässä on huomattu tuoreimpien vaalien osalta huolestuttavaa ohituskulttuurin rapautumista. Oikealta ohittaminen on lisääntynyt syksyn kunnallisvaaleissa. Vihreät ohittivat vasemmistoliiton oikealta puolelta, sillä Vasemmistoliitto ja SDP tukkivat vasenta kaistaa ensimmäisessä mutkassa. ”Niin no siihenhän me Perussuomalaiset oikeastaan luotettiin, että vasen kaista olisi niin tukossa ettei Demareillakaan olisi enää ohitusmahdollisuuksia sillä puolella, joten oikealla oli tilaa nyt kun Kokoomuskin on alkanut halailemaan duunareita ja mutiaisia” myhäili kisassa hyvin sijoittunut Timo Soini. Videotuomareiden mukaan myös SDP yritti ohittaa Keskustapuolueen oikealta puolelta, mutta tiukassa kisassa Perussuomalaiset kiilasivat Kokoomuksen ohi äärioikealta, mikä pakotti Sosiaalidemokraattisen Puolueen enemmän oikealle kuin Jutta Urpilainen on koskaan valmis myöntämään. Ainoastaan Vihreiden onnistui ohittaa SDP oikeaoppisesti vasemmalta puolelta. Tämäkin tapahtui vasta SDP:n kiilattua mutkassa Keskustapuolueen oikealle tehden näin tietä Vihreiden ohitukselle.
”Jotain hässäkkää siinä ensimmäisessä mutkassa oli… Kepu sai hyvän lähdön mutta Soinin Perussuomalaiset kiilasivat siellä jotenkin ja olisiko siinä radalle päässyt öljyä tai jotain kun emme pystyneet pitämään keskimmäistä ajolinjaa. SDP:kin ajoi lujaa päin, niin että koita siinä sitten.” valotti osakilpailun tunnelmaa Keskustapuolueen ykköskuski Matti Vanhanen harmissaan Nurmijärveläisestä jalasmökistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jutta Urpilaisen vaalisähkeet sunnuntaille

Äänestysaktiivisuus kasvussa - Suomalaisten lievästi lisääntynyt innostus käydä kuntavaaliuurnilla kirvoitti SDP:n puheenjohtajalta Jutta Urpilaiselta räväkän kommentin. "Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia...

Close