Kategoriat
Politiikka

Jutta Urpilaisen vaalisähkeet sunnuntaille

Äänestysaktiivisuus kasvussa – Suomalaisten lievästi lisääntynyt innostus käydä kuntavaaliuurnilla kirvoitti SDP:n puheenjohtajalta Jutta Urpilaiselta räväkän kommentin. ”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia meitä äänestäneitä”, Urpilainen totesi.
Demareille tulossa vaalitappio – Yleisradion laskennallisen ennusteen lupaama vaalitappio kirvoitti SDP:n puheenjohtajalta Jutta Urpilaiselta räväkän kommentin. ”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia meitä äänestäneitä”, Urpilainen totesi.
Interille ensimmäinen mestaruus – Turkulaisen jalkapalloseura Interin ensimmäinen Suomen mestaruus kirvoitti SDP:n puheenjohtajalta Jutta Urpilaiselta räväkän kommentin. ”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia meitä äänestäneitä”, Urpilainen totesi.
Idols-välierät jännittävät – Vaalihuoneistojen sulkeuduttua poliitikot siirtyivät jännittämään todellista ääntenlaskua eli Idols-välierää, mikä kirvoitti SDP:n puheenjohtajalta Jutta Urpilaiselta räväkän kommentin. ”Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia meitä äänestäneitä”, Urpilainen totesi.

9 vastausta aiheeseen “Jutta Urpilaisen vaalisähkeet sunnuntaille”

Urpilaisen mukaan SDP:n ”joukkovoima on nyt osoitettu” tässä hienossa vaalitappiossa. Puolustusvoitto, jossa takkiin ei tullut enempää kuin 3,0%. Hienoa joukkovoima!

Aivan aluksi haluan kiittää kaikkia demareita äänestäneitä ja meidän upeaa kampanjaa, jossa oli loistava henki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vasemmisto vahvasti kiinni kiitospuheissa

(ISO PAJA) Kun ensimmäisten kiitospuheet kannatusjoukoille on jaettu, ovat Sdp ja Vasemmistoliitto tukevasti kärjessä. "Tässä on tehty äärimmäisen suuri työ...

Close