Kategoriat
Kotimaa

SDP huomasi että 21 on pienempi kuin 24

(PIIRITOIMIKUNTA) Suomen sosialidemokraattinen puolue ilmoitti torstaina havainneensa luvun 21 pienemmäksi kuin luvun 24. Puolueen johto kertoi tiedotustilaisuudessaan, että luvuilla on ”joltiseenkin eroa”.
”Aivan aluksi haluaisin sanoa, että nyt kun lukuja on muutaman päivän ajan puolueessa tiiviisti analysoitu ja verrattu, on kiistämätöntä, että 24 on, itse asiassa, suurempi kuin 21 ja vastaavasti 21 pienempi kuin 24”, sanoi puheenjohtaja Jutta Urpilainen ensiksikin.
Urpilaisen mukaan SDP:n puheenjohtajisto on alustavasti myös sitä mieltä, että jos luku 21 tulee luvun 24 jälkeen, on niiden välillä tällöin todennäköisesti tapahtunut laskua. Hän kuitenkin korosti, että ajatustyö on vielä kesken ja että puoluejohto voi vielä tarkentaa kantaansa, kunhan tarvittavat tiedot on kerätty kentältä.

17 vastausta aiheeseen “SDP huomasi että 21 on pienempi kuin 24”

Mut hei SDP: Joskus kaks voi olla kahdeksan, mut se on elämää, se koettelee.

Laskuvirhe johtui siitä, että SDP:n käyttämä laskin oli Tieto-Enatorin toimittama.

Seuraavaksi SDP:n puheenjohtajisto aikoo arvatenkin selvittää, miten omat kannattajat saadaan vielä kerran aktivoitua haudan takaa painamaan OK-nappulaa. Aivan ensiksi on kuitenkin syytä kiittää aivan kaikkia aivan kaikesta.

Se on demokratiassa sopimuskysymys mikä on mitäkin, ei tehdä
hätäisiä johtopäätöksiä yksistä vaaleista.

Määritelmän mukaan relaatio m < n (m on pienempi kuin n) on luonnollisissa luvuissa
m < n joss on olem. luonn. luku k : n = m + k
siis
21 < 24 joss 24 = 21 + k
Huomaamme, että kun k=3, niin relaatio on tosi.
Se, että 21 + 3 = 24 jääköön harjoitustehtäväksi.
(Luonnollisten lukujen määritelmän mukaan 0 on luku, ja sen seuraaja on 1, merkitään 1=S(0). (2 = S(1), jne.) Summa määritellään luonnollisille luvuille m ja n seuraavasti: m + 1 = S(m) ja m + S(n) = S(m + n).)

Aivan aluksi haluaisin kiittää kaikkia puolueita, joiden tulos oli pienempi kuin 21. Te saatte elämän tuntumaan yhdeltä torjuntavoitolta.

Jumankauta nyt uutta juttua jo putkeen! Ei voi tota samaa tuijottaa aina ku avaa Lehden! Mikä 2.0 tää ny on olevinaan! 2.0 tarkottaa sitä, että ihmiset, jotka ei kiinnosta ketään, kirjottaa juttuja, jotka ei kiinnosta ketään, sivuille, joilla ei käy kukaan, VÄHINTÄÄN KERRAN PÄIVÄSSÄ TAI TULEE KAPSLOKISTA!
Joku raja…

Helsinki säilyi Suomi-Neidon peräaukkona, vaaleista huolimatta.
NYT ON AIKA KILPAILUTTAA SUOMEN UUSI PÄÄKAUPUNKI.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Äänestyskoneet uhkaavat demokratiaa

(AKU KORHONEN) Asiantuntijat ovat huolissaan sähköisen äänestyksen vaikutuksista demokratian toteutumiseen. Kyse ei ole kunnallisvaaleissa kadonneistä äänistä, sillä hei pliis Vihti...

Close