Kategoriat
Kotimaa Tiede

Sananvapausparadoksi nielaisi Suomen

(CERN) Maailman huippufyysikoista koostuva tutkimusryhmä on nimitetty selvittämään Suomen valtion katoamista. YK:n yleiskokous nimitti ryhmän tehtäväänsä varhain maanantaina, kun tieto kokonaisen valtion katoamisesta nousi otsikoihin ympäri maailmaa.
Fyysikot arvelevat, että Suomen häviämisen aiheutti sananvapausparadoksina tunnettu kvanttitason ilmiö. Sen uskotaan saaneen alkunsa Lapin Kansan päätoimittajan erottamisjupakasta viime viikolla ja saavuttaneen kriittisen massan muutaman päivän kasautumisprosessin jälkeen.
Paradoksin rakennusaineina toimivat Cernin tiedemiesryhmän mukaan sananvapaudesta annettavat epäloogiset, paradoksaaliset ja ”paskapuheeksi luokiteltavat” julkiset lausunnot. Ne kasaantuvat yhä suuremmiksi hiukkasparviksi, kunnes aika-avaruusjatkumo ei enää kykene ylläpitämään niitä, ja ne romahtavat singulariteetiksi vieden mukanaan myös ympäröivää aika-avaruutta, tässä tapauksessa Suomen valtion.
Ukkola katkaisi kamelin selän
Fyysikoiden mukaan epätosia sananvapauslausuntoja on jupakan aikana antanut muun muassa Heikki Tuomi-Nikula, jonka mukaan hänen lausuntojaan ei saa moittia, koska se on sananvapauden rajoittamista. Kamelin selän katkaisi kuitenkin maanantaina kansanedustaja Tuulikki Ukkola, joka syytti erottamisjupakasta kirjoittaneita toimittajia sananvapauden rajoittamisesta.
”Tämä pani alulle hallitsemattoman ketjureaktion: koska Ukkola syytti toimittajia sananvapauden rajoittamisesta, kun nämä olivat moittineet Tuomi-Nikulaa päättömistä lausunnoista, avasi se taas toimittajille mahdollisuuden syyttää Ukkolaa sananvapauden rajoittamisesta, koska tämä syytti heitä sananvapauden rajoittamisesta, kun he olivat moittineet Tuomi-Nikulaa päättömistä lausunnoista. Tämä puolestaan tarjosi Ukkolalle mahdollisuuden syyttää vuorostaan toimittajia sananvapautensa rajoittamisesta, kun he olivat syyttäneet häntä sananvapauden rajoittamisesta, kun hän oli moittinut toimittajia siitä, että nämä rajoittavat sananvapautta kun moittivat Tuomi-Nikulaa päättömistä lausunnoista”, selittää kvanttimekaanikko (amk) Alma Diamé.
Lisää vettä myllyyn lisäsivät useiden kansalaiskeskustelijoiden puheet, joiden mukaan koko erottamisjupakka oli median syy, koska ne menivät kirjoittamaan asiasta. Synninpäästön sai ainoastaan Aamulehti, joka ei juuri kirjoittanut asiasta, koska kaikki palstatila oli ehditty varata lehden kunnianhimoiselle kansalaisjournalistis-lukijasuhteiselle ”Ota hauska kuva!” -kisalle, johon oli juuri lähetetty useita hauskoja kännykkäkameraotoksia kissanpennuista.
Fyysikoiden mukaan on epätodennäköistä, että Suomi saataisiin pelastettua paradoksin syövereistä, eikä sitä kovin moni edes toivo. Ainoat jäljelle jääneet artefaktit suomalaisuudesta ovat Lehden tietojen mukaan valtiobrändityöryhmän väliraportti sekä Ilkka Malmbergin Suomen sota -juttusarja, joka jatkuu edelleen.

18 vastausta aiheeseen “Sananvapausparadoksi nielaisi Suomen”

Ei vaan juttua paisutelleet elämättömät journalistit, jotka luulevat että neljäs valtiomahti on ainoa tärkeä valtiomahti jonka ehdoilla kaikki muu pyörii, ovat siirtyneet mustaan aukkoon jossa aktivisteilla on ylin tulkintaoikeus. Siellä he voivat elää rauhassa ja kuvitella että ulkopuolinen maailmankaikkeus olisi jotenkin kiinnostunut näiden hörhöjen rutsaisesta loopissa pyörimisestä. Lopulta Hawkingin säteily pyrkaa systeemin, ja sen sisältämä epäinformaatio katoaa jonnekin para-avaruuteen. Ja se on sille ihan oikein.

Nyt olemme ilmeisesti siirtyneet 4D-todellisuuteen, jossa vain käsittämätön aika voi määritellä ihmisten tai joidenkin andromedien toimintaa. Sitä paitsi jos joku Ukkola tässä maassa on selkiä katkonut, niin eiköhän se ole tuo Pertti, joka on siitä hommasta jopa kansainvälisesti palkittu.

Entisen Suomen valtion alueen lähellä kuultiin hetkeä katoamisen jälkeen epätoivoinen huuto, joka sisälsi ruotsalaistutkijoiden mukaan ainakin sanan ”perkele”.

Syytän itseäni sananvapauteni rajoittamisesta, koska syytän itseäni sananvapauteni rajoittamisesta.

Sananvapaudelle oma alkeishiukkanen – hevonkukun bosoni… kyseessä on kyllä sinänsä selkeästi kvanttitason ilmiö, koska sananvapaus vaikuttaa erilaiselta jokaisesta havainnoitsijasta riippuen ja lisäksi se on yhtä aikaa sekä olemassa että olematon siihen asti kunnes mittaustoimenpide tehdään.
Ja alkuperäiseen artikkeliin liittyen:
TLDR

Suomi on paska maa, eihän täällä saa edes hakaristilippua pitää parvekkeella. Tosi natsi-meininkiä, hei!
terv. Huopalahden Hitleri

Alan asiantuntijat varoittivat jo puoli vuotta ennen Lapin Kansan päätoimittajajupakan käynnistämistä, että suurienergisellä paskanjauhannalla tehtävät törmäyskokeet voivat johtaa katastrofaalisiin seurauksiin.
Sekä yliturvonneen mediakohun eli ns. ”bullshitletin” syntymisen että katastrofaaliset mittasuhteet saavan sananvapausparadoksin kehkeytymisen mahdollisuudet olivat siis jupakan käynnistäneen journalistiryhmän tiedossa. Tutkijoiden varoituksia ei kuitenkaan otettu vakavasti, koska ”USA:n presidentienvaalien alla on puhuttu paljon korkeaenergisempää paskaa jo iät ja ajat ja hyvin se on sielläkin uponnut”.
Katastrofi kuitenkin realisoitui juuri Suomessa, ja seuraukset olivat juuri niin hirvittäviä kuin ennustettiinkin.

Olen jo ammoisina aikoina ymmärtänyt, vielä enemmän viestintää opiskeltuani sen, että loppujen lopuksi ymmärretyksi tulemisen pyristelyt ovat aivan turhanpäiväisiä. Hianoo, et on on olemassa Lähettäjä, Vastaanottaja ja Kanava. Jaahans. Jos mitkään näistä eivät natsaa yhdessä, niin turha kai mitään informaatiota on odottaa, saati lähettää.
Keskustelen/kirjoitan mieluummin 90-kymppisten selväjärkisten kanssa , jotka jo osaavat rajata epäolennaisen oleellisesta. Toivoisinkin, että erotetaan käsitteet tieto ja informaatio; tunne ja järki puhumattakaan muodosta ja sisällyksestä.

Tuomas Anhava: Muoto ja Sisällys
Pää Sydän Järki Tunne Muoto ja Sisällys
Kana Muna Tosi Kaunis Oikea Väärä
Hyvä Paha Lassi Jussi Taivas ja Maa

Olipas paska kirjoitus. Ja kansalaisjournalistit nokkelina lämmittävät saman hernekeiton uudelleen…

Sananvapaudesta viis, kunhan ette rajoita vapaata pääoman liikkumista. Tällä toimenpiteellä, veronalennuksilla ja muilla kapitalismin opeilla saamme tulot nousuun ja Suomenkin jälleen nousemaan syvimmästäkin paradoksista. Öööh…

Suomen katoaminen sananvapausparadoksiin liittyvän paskapuheen seurauksena noudattelee tarkasti Schrödingerin ”sananvapaus yksidimensioisessa laatikossa”-yhtälöä, jossa sananvapaus on määritelty nollaksi tarkasti rajatulla alueella (Suomi) ja äärettömäksi tämän alueen ulkopuolella. Ulottuvuuksien määrä Suomessa on hyväksyttyjen mielipiteiden määrää heijastavasti yksi, joten kyseessä on avaruuden piste joka ulkopuolisen havaitsijan näkökulmasta on häviävän pieni ja siten lähes mahdoton havaita, mikä ulkopuolelta tarkasteltuna voi johtaa makrotasolla ilmiöön ”pikku-Neukkulan katoamistemppu”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kai Telanne tyhjennettiin uhkausten takia

(ALMA MATER) Viestintäkonserni Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne jouduttiin perjantaina tyhjentämään nimettömien uhkausten takia. Toistaiseksi poliisilla ei ole tietoa, liittyvätkö...

Close