Kategoriat
Kotimaa

Kansainvälinen elinsiirtopäivä lähti liukkaasti käyntiin

(MONS PUBIS) Kansainvälinen elinsiirtopäivä on käynnistynyt oikein luistavasti. Sipoonkyrössä pienviljelijä Eerik Ahmetuinen starttasi lauantain siirtelemällä elintä edestakaisin noin puolentoista minuutin ajan kammarin puolella.
Tampereella Jaana ja Marko Vähä-Köyrinkö siirsivät elintä ensin eteenpäin ja sitten taaksepäin ja sitten vielä eiku venaa ei vielä voi helvetti uuh.
Espoossa kokoonnuttiin viettämään elinsiirtopäivää oikein joukolla. Siellä Westendin kokoomus siirsi elintään Konnunsuon vuokra-asujien peräsuoleen.

15 vastausta aiheeseen “Kansainvälinen elinsiirtopäivä lähti liukkaasti käyntiin”

Hei! Tulin just (siirrellessä).
(Haista muuten paska sinä halpakopio joka et osaa edes kirjoittaa etunimeä isolla.)

Aika mautonta. Elimet nimittäin. Mauttomia, mauttomia ovat nämä nykyaikaiset elimet.

tottakai saulin pitää olla pieni. eihän sauli voi olla iso, eihän se olisi silloin aito sauli.
niin ja nimikin pitää kirjoittaa pienellä!

(Ampiainen)Tämän vuoden elinsiirtopäivän teemaksi on valittu sydänpotilaat. Suomessa varsinkin poliitikoilla on suuri pula sydämistä ja jotkut ovat jopa tukeutuneet laittomien elimien puoleen. Nimettömänä pysyvä ulkoministeri kommentoi asiaa seuraavasti: ”Ei voinut muuta! Uus sydän oli saatava. Lupasin niille amerikkalaisille, että liitytään Natoon vastineeks.”
Poliitikoiden lisäksi miespuolisten suomalaisten krooniset sydänvaivat ovat lisääntyneet huomattavasti. Alan asiantuntijat arvelevat tämän johtuvan siitä, että monet nykyajan suomalaiset yrittävät tunkea kahta ämmää sydämmeensä.

Enemmän kuin kahdesta ämmästä sydämessä, pidän yhdestä melan varressa. BTW, kyllä Sauli kirjoitetaan aina isolla! Toivoo nimetön ulkoministeri.

Alan asiantuntijoiden mukaan elinsiirtopäivällä on pitkät perinteet Suomessa, missä ollaan perinteisesti viikonloppuisin siirretty perseet olalle.

Itse taas allekirjoitin elinsiirtotestamentin, koska tuskin tulen siirtelemään elimiäni muutoin kuin postuumisti.

Meillä saarivaltiossa elin on organ. näitä elinten siirtoja nähdään aniharvoin, viimeksi kun Chesterfieldin vanhan tuomiokirkon vanhat vehkeet siirrettiin vuotavan katon alta turvaan.

She came towards me with the light like it was the like light of heavenly grace, and the first thing that flashed into my gulliver was that I’d like to have her right down there on the floor with the old in-out, real savage.

Syrjintää BB:talossa: Lesbo ei matkusta Etelä-Afrikkaan
19.10.2008 21:00
Neljän mahdollisen BB-asukkaan joukosta Johan valittiin ominaisuuksiensa perusteella vaihtoon.
– Kulttuurimme (Suomessa) on niin erilainen kuin mikä tahansa kulttuuri Afrikassa, Johan totesi Afrikan BB:n juontajalle. Tämä oli selitys kysykykseen miksi Suomesta ei Arfikkaan lähetetty lesboa vaikka sellainen oli ehdolla.
Asukasvaihtoon oli neljä ehdokasta
Suomen Big Brotherin tuotannosta kerrotaan, että Suomesta asukasvaihtoon valittavan henkilön tuli olla mahdollisimman stabiili ja voimakastahtoinen persoona, joka kestää äkillisen paineen.
Taustatietojen perusteella ehdokkaita oli ensin neljä, joista kaksi naista ja kaksi miestä. Lopullinen päätös tehtiin tarkkailun perusteella ja valinta osui Johaniin, joka ei ole kuitenkaan lesbo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Juutalaisten salaliitto huolissaan vaikutusvaltansa vähenemisestä

(BASEL) Kansainvälinen juutalaisten salaliitto on ilmoittanut julkisesti olevansa erittäin huolissaan vaikutusvaltansa vähenemisestä. "Viime aikojen pankkikriisi puhuu omaa huolestuttavaa kieltään siitä,...

Close