Kategoriat
Talous Ulkomaat

Juutalaisten salaliitto huolissaan vaikutusvaltansa vähenemisestä

(BASEL) Kansainvälinen juutalaisten salaliitto on ilmoittanut julkisesti olevansa erittäin huolissaan vaikutusvaltansa vähenemisestä.
”Viime aikojen pankkikriisi puhuu omaa huolestuttavaa kieltään siitä, miten Siionistisen kongressin tavoitteet ovat liukumassa käsistämme”, puhemies Oyvey totesi.
Korjatakseen tilanteen salaliitto aikoo esittää kaikille jäsenilleen syömälakkoa.
”Yksikään juutalainen ei syö yhtään lasta ennen kuin maailman finanssijärjestelmä on jälleen likaisissa sormissamme”, Oyvey linjasi.

15 vastausta aiheeseen “Juutalaisten salaliitto huolissaan vaikutusvaltansa vähenemisestä”

Miten näin arvostettu media kehtaa tahrata juutalaisten nimen tekemällä tällaisen avoimen rasistisen artikkelin Valitusta Kansasta? Neekereistä, ählämeistä, ryssistä ja manneista saa kirjoittaa, mutta jättäkää jutkut rauhaan! Tämä on ajojahtia, ja luulisi että jo viimein tämä läpi historian suurta vääryyttä kohdannut kansanryhmä saisi rauhan, mutta ei, vanhat haavat revitään auki keväisen pellon tavoin ja haavoihin kylvetään katkeraa suolaa! Sietäisitte hävetä!
Jumalaton, antisionistinen ”lehtenne” ansaitsee boikotin, mutta onneksi markkinavoimat pitävät huolen siitä, että Lehti-konserni tulee musertumaan kuin marenki!

Siionistinen salaliitto ulottuu uusimpien tutkimusten valossa huomattavasti laajemmalle kuin jo ennestään tunnettuun finannsimaailmaan. KRP:n jokapaikannuija Lars ”google on selain” Henrikssonin mukaan juutalaisten salaliitto hallitsee jo suurta osaa interneteistä jewtube-videopalvelun kautta.
Avoimessa käsikähmässä siionisti turvautuu kieroihin selustahyökkäyksiin nojaavaan jew-jitsu-kamppailulajiin jota hiottiin huippuunsa erityisesti kuuden päivän sodan seitsemäntenä päivänä.
NASAn ja ESAn laukaisimien luotainten lähettämistä kuvista on myös päätelty huolestuttavia seikkoja aurinkokuntamme suurimman planeetan jewpiterin pinnasta, jossa epäillään muodostuvan hyvää vauhtia semitististä pseudoelämää. Paikallisten antisemiittien puheenjohtajan Adolf Himmlerin mukaan toimenpiteisiin on ryhdyttävä pikaisesti. ”Sudeettialue länsirannalle, lebensraumia Gazaan!”, Himmler arvioi tulevaisuudensuunnitelmia.

Juutalaisten kansainvälinen finanssiliitto (NSDAP) suunnittelee lopullista ratkaisua (saks. Die Endlösung) jolla vapaan maailman dollari saadaan pelastettua. Epäpuhtaat valuutat kerätään yhteen paikkaan jossa ne desinfioidaan ja tuhkataan.

Alan asiantuntijoiden mukaan syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä U.S.S.A.:n (Union of Soviet States of America) keskuskomitea on jo laatinut 10-vuotissuunnitelman tilanteen pelastamiseksi.
”Nietu problem, normal katastrof!”, kommentoi asiantuntijalähteille komitean pääsihteeri, toveri Godot.

Osana kriisiin varautumista on Sionistinen kongressi antanut määräyksen esinahkojen hyödyntämisestä. ”Tulevaisuudessa siintävä luvatun maan laajentaminen vaatii paljon vesileilejä, patikkamatka Teheraniin kun vaatii vähän nestettäkin siunauksen lisäksi. Tämän takia kaikki saatavissa oleva materiaali on hyödynnettävä” toteaa rabbi Olmert. ”Ja kun tuollaista leiliä vielä vähän silittelee, paisuu leilin vetoisuus niin, että siinä jää toiseksi tarinat viidestä leivästä ja parista turkasta” tarkentaa Olmert edelleen nerokasta suunnitelmaa.

Lesbolle potkut totuuden sanomisesta
Perjantai 17.10.2008
Lesboista ei pidetä, sanotaan. Näin kävi ainakin Etelä-Koreassa, kun talouden analyytikko sai potkut arvosteltuaan sijoittajien ahneutta.
–Nähdäkseni ihmiset eivät ole myyneet ajoissa pois osakkeitaan ahneuden vuoksi, Joha Korh-hoo-neng sanoi tv-ohjelman haastattelussa.
Hänen mukaansa moni sijoittaja jätti huomiotta varoitukset talouden tulevasta alamäestä, koska he uskottelivat itselleen, että isot kurssinousut ovat juuri saapumaisillaan.
Joha Korh-hoo-nengin työnantaja, Asset Mirae ei pitänyt varajohtajansa lausunnosta.
–Olemme päättäneet erottaa varajohtajamme. Hän esitti henkilökohtaisia näkemyksiään, jotka eivät ole yhteneviä yrityksen alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Hän aiheutti myös huolta sijoittajille, jyrisi yrityksen edustaja Kar Tel-ang-lee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahtisaari kärähti dopingista

Norjan Nobel-komitean mukaan presidentti Martti Ahtisaari on antanut positiivisen doping-näytteen. Ahtisaarelta viikonvaihteessa otetusta näytteestä on löytynyt jälkiä plasmanlaajentaja-aineista. Nobel-komitean sihteerin...

Close