Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Alma Media irtisanoo Jörg Haiderin

(LORDIN AUKIO) Alma Media on irtisanonut kuolleen itävaltalaispoliitikko Jörg Haiderin jo hyväksyttyään hänet Ajan Suunta- ja Völkischer Beobachter -lehtien päätoimittajaksi. Alman toimitusjohtajan Kai Telanteen mukaan syynä ei kuitenkaan ole se, että Haider kuoli jo pari viikkoa sitten.
”Kyllähän meillä oli ollut tiedossa jo useamman vuoden ajan, että Haider oli poliittinen ruumis muualla kuin Kärntenin maakunnassa. Mutta katsoimme kuitenkin luottamustamme petetyn kun ilmeni, ettei hän paljastanut meille aviopuolisonsa olevan naispuolinen. Mielestäni on normaalia olettaa, että laitaoikeistolainen poliitikko on parisuhteessa miehen kanssa”, Telanne totesi.
Haiderin tilalla molemmissa lehdissä jatkaa toistaiseksi nykyinen päätoimittaja Leppo Sehto, jonka mielestä yhtiön johto teki oikean ratkaisun. ”Ei tuollainen julkisesti heteroseksuaalinen ihminen voisi näissä piireissä pärjätä. Itse miettisin sellaisen henkilön palkkausta kahdesti, mikäli neurologisesti kykenisin niin pitkälle meneviin ajatuskulkuihin.”
(Jutun kansalaistoimitti Josephina Göbbels.)

8 vastausta aiheeseen “Alma Media irtisanoo Jörg Haiderin”

Vaikkei sitä enää kysyttykään, annan kirjoittajalle Kyky ja Toivo Cockoomus peukun alaspäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Cernin hiukkaskiihdyttimen tuhot alkavat näkyä

(PARADISE CITY) Ranskan ja Sveitsin rajalle noussut maailman suurin hiukkaskiihdytin on sittenkin viemässä maailmaa kohti kaaosta. Jo ennen syyskuun alussa...

Close