Kategoriat
Ulkomaat

Putin korvaa Möykyn Ihmenelosissa

(MARVEL-MOSKOVA) Lehden saamien tietojen mukaan Venäjän pääministeri Vladimir Putin (lihaksikas ylävartalo) on liittymässä supersankariryhmä Ihmenelosten jäseneksi.
Ihmenelosten concept manager Herra Fantastinen ilmoitti asiasta tiistaina iltapäivällä tiedotustilaisuudessa, jossa hän kiitteli vuolaasti Putinin (kiikarikivääri kädessä) kykyjä.
”Vaikka Putinilla (slaavilaisen miehekkäät piirteet) ei ole ns. perinteisiä supervoimia, hänen laaja kontaktiverkostonsa ja tietotaitonsa lisää Ihmenelosten toimintakykyä globaaleihin haasteisiin vastattaessa”, Fantastinen muotoilee.
Ihmenelosten vanha jäsen Möykky siirtyy Putinin (sormi ydinaseen laukaisunapilla) tieltä hallinnollisiin tehtäviin. Herra Fantastinen ei suostunut kommentoimaan kysymystä, onko Möykyn siirtoon vaikuttanut viimekeväinen kohu, joka liittyi Möykyn väitettyyn rekisteröimättömään parisuhteeseen.

4 vastausta aiheeseen “Putin korvaa Möykyn Ihmenelosissa”

UKK käveli kerran Puu-Tammelan läpi. Sinne kasvoi heti hänen nimeään kantava instituutti jossa edelleen tutkitaan tapahtunutta.

Tiettävästi Putin(henkilökultti) aikoo seuraavaksi uida Jangtse-joen yli ennätysajassa, uudistaa henkilökohtaisesti koko Venäjän teollisuuden, voittaa judon maailmanmestaruuden sekä WWF:n mestaruuden ja keksiä kaiken merkittävän sitten tulenteon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pääministeri tainnutti koko kansakunnan

(KORKEASAARI) Suomen pääministeri Matti Vanhanen on vastannut venäläiskollegansa Vladimir Putinin julkisuudessa heittämään haasteeseen. Kun Putin tainnutti Siperian-matkallaan ärjyvän amurintiikerin, vaivutti...

Close