Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Pääministeri tainnutti koko kansakunnan

(KORKEASAARI) Suomen pääministeri Matti Vanhanen on vastannut venäläiskollegansa Vladimir Putinin julkisuudessa heittämään haasteeseen. Kun Putin tainnutti Siperian-matkallaan ärjyvän amurintiikerin, vaivutti Vanhanen puolestaan koko Suomen kansan horrosmaiseen uneen.
”Pidämme kiinni niistä päätöksistä jotka meillä on. Meillä on Nato-optio, mutta sitä ei ole aktivoitu, eikä sitä olla aktivoimassa tässä tulevassa selonteossa”, Vanhanen sanoi, jolloin useimmat jo valahtivat hervottomina lattialle.
Vanhanen halusi kuitenkin varmistua sivullisten turvallisuudesta eikä halunnut jättää pienintäkään riskiä siitä, että joku olisi mahdollisesi sinnitellyt hereillä.
”Toivottavasti hän toimii neuvonantajana myös yhtiön suuntaan niin, että yhtiössä ymmärretään se, että Suomessa ympäristöluvan käsittely on oikeudellinen eikä poliittinen kysymys. Tämän realismin lisääminen on tärkeää”, pääministeri napautti, ja uuvutti loputkin suomalaiset.
Eläinasiantuntijat uskovat, että kansa nukkuu pitkälle kuntavaalien yli.

4 vastausta aiheeseen “Pääministeri tainnutti koko kansakunnan”

Riitta Uosukaisen muistelmat, puhelinluettelo, kloroformi, Matti Vanhanen livenä. Kyllä vanha kansa konstit tiesi mutta parempi pääministeri pivossa.

Jos ei eduskunnan kyselytunti, työreformi ja Matti Vanhanen auta, niin unettomuus on kuolemaksi, tietää vanha kansa sanoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Nuorten altistuminen politiikalle huolestuttaa psykiatria

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisnuoret ryhtyvät harrastamaan politiikkaa yhä nuorempina. Lähes joka toinen 15-vuotias kertoo kokeilleensa politiikkaa. Lastenpsykiatri Jammu Setälä sanoo...

Close