Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Nimityssähkeitä tiistaiksi

Kala – Koko kansakuntaa otteessaan pitänyt nimikilpailu Helsingin Sanomien sponsoroimasta radiotaimenesta on päättynyt. Taimenen tai mikä saatanan ahven onkaan nimeksi tulee lukijoiden suursuosikki ”Maidoke”. Asia kiinnosti kaikkia tosi paljon ja tiivisti lehden lukijasuhdetta.
Lintu – Koko Pohjanmaata otteessaan pitänyt nimikiista Kauhavan, Kortesjärven ja Yli- sekä Alahärmän muodostaman suurkunnan nimestä on ratkennut. Kunnan nimeksi tulee lukijoiden suursuosikki ”Maidoke”. Asia kiinnosti kaikkia niitä kolmea, joiden mielestä on vitun siistiä sanoa notta ristus ja jotka pitävät Juha Mietoa viisaana.
Kasvi – Koko maailmaa otteessaan pitänyt nimipohdinta vakuutusyhtiö Henki-Sammon uudesta nimestä on ratkennut. Yhtiön uudeksi nimeksi tulee lukijoiden suursuosikki ”Maidoke”. Asia kiinnosti sun äitiä.

8 vastausta aiheeseen “Nimityssähkeitä tiistaiksi”

Kotimaan toimitus – uudelleennimeämis kilpailu.
Ehdokkaina ovat ”ei ole uutisia – keksitään omia”, ”palkka juoksee riippumatta mitä paskaa kirjoitetaan”, ”Mun isä oli toimittaja, jotta mäkin olen”, ”Julkaistaan Johanna Tukiainen uutisia niin saadaan lukijoita” ja ”Se on korkeakulttuuria, kun Hesarissakin oli”. Tällä hetkellä johdossa on ”maidoke”.

Onhan maidoke suomalaista? Minä en tahdo tänne mitään ulkomaalaisia, tämä on kotimaan toimitus!

Puksun Esso, viime sunnuntai
Tiettävästi ”maidoke” oli yksi niistä nimistä, joilla Pera (kännissä) kutsui Reiskaa (vol. pros.) ennen kuin tilanne eskaloitui turpiinvetokilpailuksi.
Asia kiinnosti poliisipartiota (ylityöllistetty) noin kolmen tunnin kuluttua satunnaisen ohikulkijan tekemästä ilmoituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Putin korvaa Möykyn Ihmenelosissa

(MARVEL-MOSKOVA) Lehden saamien tietojen mukaan Venäjän pääministeri Vladimir Putin (lihaksikas ylävartalo) on liittymässä supersankariryhmä Ihmenelosten jäseneksi. Ihmenelosten concept manager Herra...

Close