Kategoriat
Politiikka

Pääministeri teki vitun tyhmän ehdotuksen

(PUUTARHAKAUPUNKI) Suomen pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) teki keskiviikkona aivan vitun tyhmän esityksen. Vanhasen ajatus oli jatkoa hänen parin viikon takaiselle saatanan hölmölle ehdotukselleen ja sitä edeltäneelle perkeleen ääliömäiselle idealleen.
Vanhanen uskoo, että vitun tyhmä esitys heijastelee osuvasti kansalaisten enemmistön toiveita, koska useimmat heistäkin ovat vitun tyhmiä. Saatanan hölmöä ehdotusta hän taas puolustaa arviolla, jonka mukaan se tukee hallituksen budjettiriihessä sopimaa laajempaa aivovammaista suunnitelmaa.
Pyydettäessä pääministeri Vanhanen piirsi paperille muutaman kirkkoveneen sinne tänne.

26 vastausta aiheeseen “Pääministeri teki vitun tyhmän ehdotuksen”

Joku saatana on taas käynyt varkaissa minun ideaparkissani. Tätä on jatkunut jo useamman viikon ajan. Aina on viety lähimpänä limsa-automaattia olevat ideat. Alueella on nähty hiippailemassa tikku-ukon näköinen mieshenkilö, joka on havaituksi tultuaan soutanut kirkkoveneellä karkuun kohti syheröisiä palleroita, joita yhdessä minulta varastetussa ideassa kutsuttiin hupaisasti koodinimellä ”puutarhakaupunki”.

Ihan tyhmä. Kansalaisjournalisti Auri Werannan näkemys aiheesta on paljon parempi. *pfrrt*

(IDIOOTTILEHTI) Lehden toimittaja August Elokuu (idi.) teki keskiviikkona aivan vitun tyhmän jutun. Elokuun ajatus oli jatkoa hänen parin viikon takaiselle saatanan hölmölle artikkelilleen ja sitä edeltäneelle perkeleen ääliömäiselle sepustukselleen.
Elokuu uskoo, että vitun tyhmä tarina heijastelee osuvasti lukijoiden enemmistön toiveita, koska useimmat heistäkin ovat vitun tyhmiä. Saatanan hölmöä ehdotusta hän taas puolustaa arviolla, jonka mukaan se tukee lehden toimitusriihessä sopimaa laajempaa aivovammaista räpellystä.
Pyydettäessä toimittaja Elokuu kirjoitti paperille muutaman vitun lauseen täytteeksi

Enemmän kuin puutarhakaupungista, pidän Johanna Tukiaisen kunnossapidetystä puutarhasta (Ike kerto).
Tuksun maailmankatsomuksen kanssa taas eniten linjassa on helvetin tollo ajatus, jonka Vanhanen loihe lausui eduskunnan iltakoulussa. ”On Keskustaan ennenkin umpitolloja lutkia naaman perusteella otettu, muistattekos Karpelan?”, Vanhanen virkkoi tuolloin.

Haluaisitko tehdä sitä jossain jännässä puutarhakaupungissa? Mikä se voisi olla?

Ottais pääministeri isästään mallia ja kehittäis vaikka Kehittyvien Rotujen Maakunnat-ohjelmaa tällaisen ”arvatkaa olinko kännissä lausuntoa antaessani”-leikittelyn sijaan.

Myös puolesihteeri Jarmo Korhonen (kepu) on laukonut ilmoille helvetin paskan esityksen: ”Jo sovitut palkankorotukset pitää jäädyttää työmarkkinaosapuolten junailemalla yhteiskuntasopimuksella. Vastineeksi kansalle annetaan halpaa bensaa ja viikon ilmainen katseluoikeus BB 24/7:aan.”
Esitystään Korhonen perustelee vanhalla kansallisdemokraattisella viisaudella ”Mitä suurempi vale, sitä helpommin kansa sen uskoo.”

Niin hupaisia kuin Lehden osuvat kirjoitukset ovatkin, tämä jatkuva sanan ’vittu’ runsas viljeleminen eri muodoissaan alkaa olla aika rasittavaa. Mielikuvitusta peliin, arvoisa Lehden toimitus.

Journalistinen vinkki: Tehkää kuten Iltalehtisanomat. Korvatkaa jatkossa sana ”vittu” sanalla ”seksi”. Se sana ei ärsytä ketään, ja saa keski-ikäisen miehenkin kiinnostumaan. Muita hyviä korvaavia sanoja ovat ”Matti”, ”kohu” ja ”missi”.

Tärkeintä on kuitenkin pitää puutarhakaupunki kunnossa – oli idea sitten lähtöisin kenen per.. anteeksi, päästä hyvänsä.

Lehden vittusanavastaavakos se siellä puberteettikuumeissaan inisee?
Vittu mainittu!

Vaikka pääministerimme onkin viriilin miehen maineessa niin ei se ole mitään minulle ehdotellut, vaikka olenkin vähän yrittänyt sille vihjailla, että ehdotukset olisivat tervetulleita.

Lehden toimittaja August Elokuu on vielä tunnistettavien joukossa Kauhavan (vai mikälie tuppukylä) ”verilöylyn” jäljiltä, joten Lehden uutistoimituksessa on nyt hiljaista.
Varmuudella tiedetään jo, että joukkomurhan uhrien joukossa ei ole paaveja. Ruumiiden palamisesta noussut savukaan ei ollut samaa sävyä kuin paavin valinnan aikana savupiipusta tupruava pienhiukkaskeskittymä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailma järkyttyi Wall Streetin vaikeuksista

Eri puolilla maailmaa on seurattu järkytyksellä uutisia amerikkalaisten investointipankkien konkursseista ja Yhdysvaltain talousvaikeuksista. Wall Streetille satelee myötätunnon ilmauksia ja lupauksia...

Close