Kategoriat
Kotimaa

Aseet eivät tapa ihmisiä, apinat muistuttavat

(KORKEASAARI) Ihmisapinoiden etujärjestö muistuttaa, että aseet eivät tapa ihmisiä, vaan ihmiset tappavat ihmisiä – ja apinat myös, mikäli niillä on ase.
”Anna banaani. Minulla on ase”, Nim Chimpsky viittilöi.
Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen mukaan apinoiden aseidenkäyttö todistaa, että aselakien tiukentamisesta ei olisi mitään hyötyä.
”You maniacs! You blew it up! Ah, damn you! God damn you all to hell! ” Suomen NRA toteaa.

12 vastausta aiheeseen “Aseet eivät tapa ihmisiä, apinat muistuttavat”

Del Monte -mies muistuttaa Lehden toimitusta siitä, että banaanit eivät syö ihmisiä, vaan ihmiset syövät banaaneja. Sen lisäksi ihmiset syövät mm. toisia ihmisiä. Lopuksi on muistettava, että ihmiset suorastaa ahmivat iltapäivälehtien lööppejä, jotka niin ikään ovat kovia mässäilemään.

Haluaisin tavata n. 18-22 vuotiaan ihmiskuntaa vihaavan nuoren miehen tositarkoituksella. Foto ois kuva! Nimim. Valtteri PPK

Täällä ois yks 18-22 vuotias ihmiskuntaa vihaava (todistuksena kokoomuksen jäsenkirja) nuorimies. Haluaisitko tavata jossain jännässä paikassa? Mikä se voisi olla?
Yht. tied. toimituksesta kys. nimim. äänest. Niinist.
”Sauli tulee ihan just”

Nim Chimpskyn toiminta herätti ristiriitaisia tunteita Herbertti Terassissa.
– Olen ylpeä Nimin kyvystä soveltaa kieltä, mutta olen hyvin huolestunut hänen uhkaavasta käytöksestään aseen ja banaanin kanssa.
Herbertti Terassi painotti, ettei Chimpskylle missään olosuhteissa saa antaa kokonaista banaania, mutta huomautti, että banaani-persikka-soseesta voidaan neuvotella, jos apina suostuu rauhoittumaan.

Mutta Lehden Kauhajoki-aiheiset jutut eivät tapa ketään. Ainakaan nauruun.

Haluaisin myös muistuttaa, että Kird Ape saa +1/+1, mikäli pelissä on metsää. Tämä etenkin huomioitava Suomessa, missä sitä metsää on.

Onko Nim Chimpsky sukua O.J. Chimpsonille?
Uhripuolellakin on lajitovereita: Martin Luther Kong ja Ape Lincoln, noin esimerkiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mediakriitikot huolissaan: opittiinko Jokelasta?

(ARTIKKELITOIMITUS) Useat suomalaiset mediakriitikot ovat huolissaan siitä, että joukkoviestimet ottivat opikseen Jokelan ylilyönneistä. Esimerkiksi Kriittiset mediabloggaajat ry:n puheenjohtaja Jarmo Vittuhä...

Close