Kategoriat
Kotimaa

Mediakriitikot huolissaan: opittiinko Jokelasta?

(ARTIKKELITOIMITUS) Useat suomalaiset mediakriitikot ovat huolissaan siitä, että joukkoviestimet ottivat opikseen Jokelan ylilyönneistä. Esimerkiksi Kriittiset mediabloggaajat ry:n puheenjohtaja Jarmo Vittuhä on pettynyt siihen tapaan, jolla Kauhajoen tapahtumia käsiteltiin.
”Okei, seuraavana päivänä oli mustat lööpit ja vähän kynttiläkuvaa, mutta viikonloppuna kanteen pantiin jo ämmäin parisuhdevoivotuksia. Mitä helvettiä?” Vittuhä kysyy.
Elimet kovina läheisten ja täydellisen asiaankuulumattomien eksperttien haastatteluja odottaneet mediakriitikot ilmaisivat pettyneensä selkeästi siihen, ettei televisiossa, radiossa ja sanomalehdissä nähty enempää typeriä juttuja.
”Kun ensimmäisten tuntien aikana hölistiin kaikkea typerää Youtube-videoista ja muusta, olin jo erittäin toiveikas. Vaan eipä kestänyt pitkään, kun homma rauhoittui. Olen todella, todella surullinen ja vihainen suomalaisen median toimintaan”, Vittuhä linjasi.

11 vastausta aiheeseen “Mediakriitikot huolissaan: opittiinko Jokelasta?”

Verilöyly Kauhajoella, a.k.a. Jokelan verilöyly II oli tylsää toistoa viimevuoden hitistä ennalta-arvattavalla juonella. Death count ei kasvanut kuin kahdella, tulipalo ei onnistunut säväyttämään ja edellisestä osasta oli kopioitu suoraan ampujan tekemä itsemurha. Selvää vanhan lämmittelyä ja rahastamista. Selvästi paremman tuloksen olisi tuonut tunnetumpi päähenkilö, esim. Jasper Pääkkönen. Myös tissejä jäin kaipaamaan. Arvosana 2/5.

Edelliseen lisäisin kuitenkin, että Liisa Jaakonsaari varasti shown ääniä huoraavana poliitikkona. Jään odottelemaan innolla Jaakonsaaren spin-off-sarjaa.

Minä olen niin onnellinen Olli Saarelan uudesta. Maailma on taas hetken aikaa vähän parempi paikka. Voimia Päivi Räsäselle.

Oliko Olli Saarelan uudella rakastetulla osuutta Ollin moottoripyöräonnettomuuteen edes sen vertaa että olisi ollut kuvaamassa pusikossa?

Luin juuri Hesarista, että Paavo Lipposen puhe on julkaistu Youtubessa. Ilmoitin juuri poliisille tästä ja toivon, että Paavolta otetaan äänihuulet pois ennen kuin tulee lisää vahinkoa.

Eikös nee bb:stä päästyään pääse hoitoon psykologille. Mitä tästä opimmekaan… emme mitään, paitti että vasta kun on mediassa pääsee hoitamaan mielenterveyttään.
Jos ei opi on tuomittu toistamaan, jos ei opi on tuomittu toistamaan…

Suuri osa kauhajokelaisista oppilasta on raivoissaan koska saivat kokeesta hylsyn.

Jätän tähän tämmösen:
Aamulehden (sic!) pikku-uutisessa todetaan, että Jokelassa on todistusten keskiarvo noussut viime vuodesta. Siis selvähän se! Eikös Herr Auvisen vilpitön tarkoitus ollut jalostaa homo sapiensin heikentynyttä geenipoolia. Siis mission accomplished! Ois se tyytyväinen jos se eläis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maailman surullisimmaksi runkkariksi jälleen tunkua

(KAUHAJOKI) Maailman surullisimman runkkarin titteli vaihtaa omistajaa jo toista kertaa lyhyen ajan sisällä. Uudeksi surullisimmaksi runkkariksi nousi täysin yllättäen Matti...

Close