Kategoriat
Talous

Siionin viisaat kaatoivat roskapankkilain

(BASEL) Maailmanlaajuisen juutalais-kommunistisen salaliiton uskotaan olleen taustalla, kun Yhdysvaltain kongressin edustajainhuone kaatoi roskapankkilain varhain tiistaiaamuna uutta juna-aikaa.
Talouspoliittisen Einsatzkommando Finnland -tutkimuskeskuksen pääekonomisti Arno Anthoni epäilee, että internetissä organistoituneen juutalais-kommunististen aseellisen viharyhmittymän tarkoituksena on kärjistää finanssikapitalistisen maailmanjärjestyksen kriisiä ensin kaaokseen partaalle ja lopulta askelen eteenpäin.
”Säilytimme itsenäisyytemme sekä demokraattisen poliittisen järjestelmämme ja taloudellisen järjestelmämme. Meille maailmansota merkitsi erillissotaa Neuvostoliittoa vastaan, eikä meille syntynyt kiitollisuudenvelkaa muita kohtaan”, totesi huolestunut Antoni.
Roskapankkilain kaatumisen uskotaan romahduttavan maailmantalouden. Toisaalta valtion kassaan jää nyt puolisen biljoonaa euroa (noin 700 000 000 000 dollaria) verotuloja, jotka voidaan käyttää maan autoteollisuuden tukemiseen sekä Capitol Hillin yhteispikkujoulujen booliin, josta on luvattu tehdä ”kohtuu jäykkä”.

8 vastausta aiheeseen “Siionin viisaat kaatoivat roskapankkilain”

En ole mikään rasisti, mutta en antaisi lasteni käydä juutalais-opettajan tunneilla.

Ei Ykä tartte mitään jäykkää boolia, sillä on paras design-lääkitys mitä rahalla saa – vaikkei olisikaan aina kohdallaan. Mutta miksi sanoa sekakäytölle ei, varsinkin kun virkakausi lähestyy loppuaan?

Eu:n Viisaiden, vastavoima EU:n Tyhmät, tai tymhät,
odottavat Usa:lta LOPULLISTA RATKAISUA, niin kuin
Jorma Ollila TV:ssä sanoi.

Tämä ei vaikuta millään tavalla Suomeen. Suomeen ei voi
tulla lamaa, saatikka niinsanottua pankkitukea.
Ei täällä ennekään kukaan ole saanut pankkitukea,
en ainakaan ole kuullut kuka olisi saanut rahaa, eikä kukaan ole sellaista
kenellekkään maksanut.
Esko, Iiro, Manu ja Eki ( Suomen Pankista )ovat olleet
kyllä Nobelin taloustieteen palkinnon saajien ehdokaslistalla, lähinnä: Zimbabwessa, Kiinassa ja Ahvenanmaalla.
Matti Vanhanen, PM

Lehti oli joskus hauska. Tason laskeminen itseään onnittelevaksi ja ajatuksiltaan 70-lukulaisiksi nyhveröiden pillitysklubiksi on ollut masentavaa seurattavaa. Pahkasikaan verrattavaa tämä ei enää todellakaan ole.
Kyyniseksi tässä tekee se, että Alexa rankinginsa perusteella lehden taso näyttää korreloivan käänteisesti lukijamäärään. Näyttää siltä, että suurin osa lukijoista on tyhmiä ja siten innostuu itsekritiikittömästä nollatason poliittisesta ”satiirista”.
Oletin että paikka olisi ollut suljettu jo aikoja sitten, mutta niin vain nämä pikkutyhmät (y ei ole kirjoitusvirhe) ja jonninjoutavat vitsit mattivanhasten, jytkikataisten ja georgebushien tyhmyydestä, ahneudesta, pahuudesta ja pienimunaisuudesta porskuttavat. Maata hallitsevista puolueista rappeutunein ja älyllisesti epärehellisin on kyllä tällä hetkellä aatteensa ja vaalilupauksensa täydellisesti myynyt Vihreät-puolue, joka kannattajiensa edessä kritisoi edelleenkin eduskunnassa tukemaansa yhteiskunnallista kehitystä ikään kuin se olisi koko ajan oppositiossa.
jatkakaa, täällä ei ole mitään nähtävää

Sitä ne itkupillit ovat aina möykänneet, että ennen oli paremmin ja oltiin omaperäisempiä ja että nykyään vaan tyydytään väsyneeseen uudelleenlämmittelyyn, nyyh. Vihaseksi pistää. You’ll die next, bittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aseet eivät tapa ihmisiä, apinat muistuttavat

(KORKEASAARI) Ihmisapinoiden etujärjestö muistuttaa, että aseet eivät tapa ihmisiä, vaan ihmiset tappavat ihmisiä – ja apinat myös, mikäli niillä on...

Close