Kategoriat
Kansalaisjournalismi Ulkomaat

Radovan Karadžić: Hyvästi kesäparta!

(SLOBO HORO) ”Mökkikausi on nyt päätöksessä, joten partakin joutaa mennä”, naurahtaa Radovan Karadžić. Serbian ensimmäisenä presidenttinä toiminut Karadžić yllätti kesän alussa: aiemmin siloleukana tunnettu poliitikko nähtiin julkisuudessa sänkinaamana. Tuolloin alkoi spekulaatio parran kohtalosta ja siitä, onko parrakas poliitikko uskottava. Karadžić itse tyrmää uskottavuusongelmansa.
Harri Holkeri kasvatti parran pääministerinä ollessaan, eikä uskottavuus siitä mihinkään hävinnyt”, sanoo Karadžić. ”Ja muistaakseni Pertti Salovaarallakin oli kesäparta. Mutta ajattelin nyt leikata sen pois, kun parta kuitenkin vaatii aika paljon huoltoa.”
Karadžić kertoo mökkiloman olleen rentouttava. ”Latasin akkuja, kävin kokemassa katiskaa ja korjasin ulkorakennuksen katon. Hyvään kesään kuuluu myös grillaus, saunaolut ja serbinationalistinen uho laiturin nokassa.”
(Jutun kansalaistoimitti Simo Pujutti.)

7 vastausta aiheeseen “Radovan Karadžić: Hyvästi kesäparta!”

Ei parta pahalle kasva, niinkuin vanha kansanviisaus kuuluu. Myös Iken kesäpartaa on ihailtu. Kansallista kasvatusta…

Yleensähän julkkikset ajavat partansa hyväntekeväisyystarkoituksessa. Nämäkin karvat olisi voitu lahjoittaa köyhille Afrikan lapsille. Ajattelematonta itsekkyyttä Karadžićiltä, mutta mitäpä muuta kansanmurhaajalta voisi odottaa.

Kun play offit ovat ohi, joutaa kisaparta mennä. Itse alan tässä kasvattelemaan olympialaista partaa.

”You really have a great beard.”
”Thanks, I grow it myself.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Stockmannilta löytyi huonolaatuisia asiakkaita

(HELSINKI) Tavaratalo Stockmannilta on löydetty tällä viikolla useita huonolaatuisia asiakkaita. Elinkeinoelämän valtuuskunnan tekemissä pistokokeissa tavaratalon eri osastoilta löytyi useita asiakkaita,...

Close