Kategoriat
Sähkeet

Valistavia, keskustelua herättäviä kesäsähkeitä maanantaiksi

Taas saa nussia – Jalkapallon EM-kisat ovat päättyneet, joten suomalaisperheissä saadaan taas panna. Kisojen aikana ei voi harrastaa seksiä, koska suomalaisperheissä naidaan ainoastaan klo 21.45-23.30 välisenä aikana, päivittäin. Poikkeuksena lauantait, jolloin mahdollista on nopea yhdyntä välittömästi saunan jälkeen, pimeässä.
Helteellä on lämmintä – Kun aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, on kuumempi keli kuin muuten. Tällaisella säällä voi ottaa aurinkoa tai käydä uimassa. Samalla lehtikuvaajat voivat ottaa kuvia tisseistä ja perseistä rannoilla. Myös terassilla voi istua, jos muistaa kohtuuden.
Kimillä on vaikeeta – Älä jätä formulakuskiasi kesällä mainoskuvauksiin monen tunnin ajaksi ilman juotavaa. Muista myös, että tekstimainonta ei ole tekstimainontaa, jos jutussa mainintaan sana formulat. Tai jos et vaan osaa.

7 vastausta aiheeseen “Valistavia, keskustelua herättäviä kesäsähkeitä maanantaiksi”

Kyllä meidän perheessä ainakin pannaan ennen ja jälkeen pelin, kerran vielä nussaistaan erätauolla kellarissakin.

Helteellä iltapäivälehtiin ilmestyvät viikon julkkikset jotka esittelevät tunnin alusvaatteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tiibet ei ole osa Serbiaa, muistuttavat kansalaisjärjestöt

(TIKKA MASALA) Kansalaisjärjestöt kiihdyttävät kritiikkiään Kiinan kesäolympialaisten kynnyksellä. Kansalaisjärjestöt katsovat kiinalaisten käyttävän kisoja kulissina kätkeäkseen kiistakysymykset kansainvälisiltä katseilta. "Voisko ton...

Close