Kategoriat
Politiikka

Teppo M ehdolla Suomen seuraavaksi presidentiksi

(WEIRDZO WORLD) Suomen kolme suurinta puoluetta ja Markus Selin aikovat nimittää kohutun blogistin Teppo M:n seuraavaksi presidenttiehdokkaakseen. Teppo M:n blogi Sata naista on herättänyt vain muutamaa kuukautta jälkijunassa runsaasti keskustelua valtamediassa siksi, että siinä mainitaan seksi. Kohuttu se on sen takia, että niin sanottiin iltapäivälehden kannessa.
Lehden saamien tietojen mukaan Teppo M on esillä myös YK:n seuraavaksi pääsihteeriksi, Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi sekä keskustan puoluesihteeriksi. Lisäksi hänestä aiotaan tehdä omaelämäkerta, Rafael Wardin maalaus sekä Markus Selin.
Teppo M:n blogi on myös päätynyt kirjaksi. Blogikirjoja on viime vuosina ilmestynyt runsaasti sen takia että niitä on ilmestynyt runsaasti.

12 vastausta aiheeseen “Teppo M ehdolla Suomen seuraavaksi presidentiksi”

Lukeeks noita blogeja kukaan? Kirjatkin päätyvät lopulta huonekaluliikkeisiin hyllyjen täytteeksi, kun eivät kelpaa divareihinkaan. On totuuden aika XXIX, Teppo M varmaan tietää kyllä Palmen murha-aseestakin.

Olen yrittänyt kähveltää pari kirjaa huonekaluliikkeestä, mutta niiden sisältö on ollut hyvin kevyttä.

Myöntäkää, että olisi presidentin kanslian menojen leikkaamisen (ja ympäristön! ajatelkaa ympäristöä!) kannalta erittäin edullista, että presidentti kävisi vain jättämässä kommentteja esim. whitehouse.gov ja kreml.ru -sivustoille valtiovierailuiden sijaan. Näin Suomen sivustoille tehtävien vierailujen ja kv-linkkienkin määrä kasvaisi huimasti pelkästään backtrackin ansiosta. GDP nousee, lamaa ei tule, kaikki pelastuvat.

Seuraavaksi kaikki naiset, joita Teppo M on pannut (tai jotka ovat saaneet siltä poskeen) voisivat kirjoittaa kohukirjan (ja ehkä poseerata Hymy-lehdessä).

Kesän toinen kirjallisuustapaus Osama bin L:n kirja Sata neitsyttä ja papukaijamerkki.

Ei pidä myöskään unohtaa Solar Filmsin aamuista lehdistötiedotetta, jonka mukaan Teppo M tulee kirjoittamaan Mannerheim-elokuvan käsikirjoituksen. Teppo M on myös kiinnitetty näyttelemään kaikkia Mannerheimin naisia. Elokuvan ”Mannerheim ja sata naista” ensi-ilta nähdään YouTubessa, jonka jälkeen siitä tehdään elokuva.

Olen päättänyt kirjoittaa kirjan 1000 seksikkään naisen nussimisesta. Ketkä haluaisivat auttaa? Listalle voi ilmoittautua kuvan kera.

ttu mitä hämäystä. Hesari on hypettänyt Teppoo ja Lehtee yhtä lailla, samat Illuminaatit molemmissa asialla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valistavia, keskustelua herättäviä kesäsähkeitä maanantaiksi

Taas saa nussia - Jalkapallon EM-kisat ovat päättyneet, joten suomalaisperheissä saadaan taas panna. Kisojen aikana ei voi harrastaa seksiä, koska...

Close