Kategoriat
Sähkeet

Rouva Anita Hallama nähty taas presidentti Kekkosen seurassa

(PALMU) Useat lähteet kertovat rouva Anita Hallaman kävelleen jälleen presidentti Urho Kekkosen käsipuolessa. Ensimmäiset havainnot pariskunnasta tehtiin jo vuonna 1963, mutta viime aikoina havainnot ovat vähentyneet. Erityisen vähän suhteesta on kirjoitettu viimeisen 22 vuoden aikana, kun presidentti Kekkonen on ollut kuollut.
Juhani Suomen mukaan syyllinen vähäisiin tapaamisiin on todennäköisesti presidentti Mauno koivisto.

6 vastausta aiheeseen “Rouva Anita Hallama nähty taas presidentti Kekkosen seurassa”

Ala- vai yläkerrassa? Kuka sieltä on tullut kertomaan havainnostaan, ja onko edellinen paluuennätys parin tuhannen vuoden takaa lyöty? Joko uusi uskontokunta on perusteilla?

Pariskunnan lähellä varjoissa kyyristelemässä on nähty myös Tamminiemen kynnysmattona tunnettu Sylvi Kekkonen.

Kuulkaas nyt toimittaja, ”Koivisto” kuuluu tässä tapauksessa kirjoittaa isolla alkukirjaimella, koska kyseessä on erisnimi eikä kokoelma koivuja.

”Tabe S. siellä keikisteli apilanlehtimekossa, ja Anitalle miespalvelija tarjoili hotshotteja”, kertaa Suomi havaintojaan Tamminiemen pensasaidan takaa. ”Se klanipää seisoi ikkunan edessä, niin en nähnyt oliko Elviskin paikalla”, Suomi murehtii.

Ja saunakin meni remonttiin, kyllä tämä on suomettumisen alasajoa. tanan tunarit ja hirmuista, kuka jaksaa enää nuolla pensasneuvostoliittolaisen ?

Tämän kesän kohutuin kirja on UKK:n muistelmateos ”Tekstiviestejä myllystäni”. Ohessa näytteitä:
”Haluaisitko tehdä YYA-sopimuksen jossain jännässä paikassa. Mikä se voisi olla?”
”Oletko pitänyt idänsuhteesi kunnossa?”
”Kaksikin käy, Ruotsi mukana. Tarkoitin ydinaseetonta Pohjolaa, jos puolustusliitto (liitot) viettelevät ja rupeaa tekemään mieli. Mikä neuvoksi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Norja vakuuttaa syöneensä 1980-1990-luvuilla vain hiiliä

(MIKKELS-PLASS) Suomen hiihtomaailmaa järisyttävät dopingpaljastukset otetaan lajin kuningasmaassa Norjassa tyynesti vastaan. Norjalaisten mukaan ei herätä mitään epäilyksiä tai kysymyksiä, vaikka...

Close