Kategoriat
Politiikka

Oppositio odottaa oikeaa hetkeä välikysymykselle

(HÄMEENLINNA) Sdp:n väistyvä puheenjohtaja Eero Heinäluoma on ilmoittanut, että oppositio ei tee välikysymystä vaalirahoituksesta, koska aika ei ole oikea. Sdp:n puoluekokoukseen osallistuva Heinäluoma selitti päätöstä sillä, että juuri sitä hallitus odottaisi opposition tekevän.
”Sodankäynti perustuu harhaanjohtamisen taitoon”, Heinäluoma sanoi.
”Hyökkäyksessä on voiton mahdollisuus. Tunne itsesi, tunne vastustajasi, niin voittosi ei ole vaarassa; tunne taivas ja tunne maa, niin voittosi on täydellinen. Puolustuksen mestarit piiloutuvat maan syövereihin”, hän jatkoi.
Kun Heinäluomalta kysyttiin, pelkäävätkö oppositiopuolueet mahdollisesti omien rahoitussotkujensa esiintuomista, hän muuttui lyhytsanaiseksi.
”Tilanteen hyödyn mukaisesti luodaan voimatasapainoetu”, Heinäluoma sanoi, teki hypnoottisen eleen ja katosi.

8 vastausta aiheeseen “Oppositio odottaa oikeaa hetkeä välikysymykselle”

”Politiikka on sodankäyntiä toisin keinoin”, jupisi kokoussalin reunalla entinen puheenjohtaja Paavo Clausewitz kiinnittäen samalla pistintä Mosin-Nagant-kiväärinsä suulle.
Myös puheenjohtajakilpaan osallistuva Erkki Zedong esitteli demariyleisölle Pienestä punaisesta blogistaan tuttuja teesejä.
”Demarien on liikuttava kansan keskuudessa kuin kala vedessä. Kun hallitus hyökkää, me vetäydymme. Kun hallitus leiriytyy, me häiritsemme heitä. Kun hallitus väsyy, me hyökkäämme. Kun hallitus perääntyy, me käymme ajojahAARGH!” Zedong korosti, kun verinen pistin työntyi ulos hänen rintakehästään.

SDP vaan siellä kosiskelee nuorempia äänestäjiä. Viimeisen sadan vuoden aikana SDP on saavuttanut kaikki sata vuotta sitten asettamansa tavoitteet, ja sen kyllä huomaa SPDeen poliitikkojen i’istä. Nyt SDPeelle on avautunut ainutlaatuinen mahdollisuus puhutella nuoria äänestäjiä kiertämällä koko korruptioaihetta:
Kun alle 25-vuotiailta gallupissa kysyttiin, mitä mieltä he olivat poliitikkojen rahalahjuksista, kysyivät alle 25-vuotiaat: ”Mikä on lahjus?”, ”Ja ennen kaikkea, mitä se raha on?”

Eikö tämä populistisen opportunismin kulta-aika jo hiljalleen voisi kadota? Päätökset tehdään pienessä piirissä kulisien takana ja jokainen puolue esittää kansalle omaa nukketeatteriaan. Sävel on kaikilla sama, sanoitus vain vaihtelee. Ja taustalla olevan laskelmoinnin näkee tuhannen kilometrin päähän sokea kanakin.
Vaikka en olekaan kaikesta samaa mieltä Veikko Vennamon kanssa, tulee suoraselkäistä miestä kovasti ikävä.

Now witness the firepower of this fully ARMED and OPERATIONAL battle station!

Minä kannatan Suomen Jedipuoluetta – todellinen poliittinen voima piilee siellä.

Mutta oliko tuo hypnoottinen ele sama kuin Taika-Jimissä? Haluaako Eero H. ottaa Mandraken paikan suomalaisessa politiikassa? Kuka on demareiden Lothar?

Ääripassivismiliikkeen edustajana passivoidumme edelleen, koska ei vaan jaksa tai viitsi. Olemme saavuttaneet maksimioptimaalisen nautintokokemuksen lenuamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kuka korvaa täytetyn mursun Sdp:n johdossa?

(HÄMEENLINNA) Tänään Sdp on kovimman paikkansa edessä koko 2000-luvulla. Hämeenlinnan puoluekokouksen pitäisi löytää joukostaan puheenjohtaja, joka kykenee korvaamaan puoluetta viimeiset...

Close