Kategoriat
Kotimaa

Karavaanarit osoittavat mieltään tukkimalla juhannusliikenteen

(LUSIFER) Karavaanareiden protesti uhkaa tukkia koko juhannusliikenteen. Ympäri Suomen camping-alueilla ja letkojen keulassa kiertävissä tekstiviesteissä kehotetaan jatkamaan normaalia ajotapaa ja samalla estämään muiden tienkäyttäjien sujuva siirtyminen paikasta toiseen.
”On jo korkea aika valtiovallankin huomata, kuinka tärkeitä me olemme”, puuskahtaa elinikäinen karavaanari Meeri Vähäsöyrinki-Kyrö.
Mikäli maailma ei romahda karavaanarit aikovat jatkaa matelemistaan myös heinäkuussa, elokuussa, ensi kesänä, just sinun mökkireitilläsi, automarketin kassajonossa, pomon edessä ja kaalinlehdillä.

11 vastausta aiheeseen “Karavaanarit osoittavat mieltään tukkimalla juhannusliikenteen”

Pitää hankkia tarpeeks iso VEHJE, jolla sysätä se asuntopurkki perseesee, citymaasturi suits fine, tai tosi iso bemari/mese. Kyllä se siitä suttaantuu, kun ei kytät ryynäis pusikoissa piinamassa viatonta Kansaa!

Protestin aiheet ovat öljyn korkea maailmanmarkkinahinta, joka heijastuu polttoaineen hintaan sekä Venäjälle ulottuva matalapaineen alue, joka pilaa juhannussään.

Basaarien väliset etäisyydet ovat usein pitkät ja matkanteko polttavassa kuumuudessa hidasta. Autoilijoilta ymmärrystä ei kuitenkaan valitettavasti juuri löydy, vaikka karavaaneilla on ratkaiseva rooli matkakeitaiden tuotevalikoimien ylläpidossa ja kehitystyössä.

No nyt ei tarvitse sitten itseään syyttää, kun lähtee torstaina kello 16.00 ajamaan nelostietä pohjoiseen.

Karavaanarien mielen osoittelu on jo Juhannuksen alla äitnyt mittoihin joka kokoluokaltaan vastaa Johanna Tukiaisen päässä olevaa tyhjiötä. ”Ensiksi Pentti osoitti minulle mieltään hävyttömästi keskellä päivää Volvonsa takaluukusta”, kertoo ammattikaravaanari Suiro Tokavi. ”Minä sitten osoitin hänelle mieltäni takaisin naapurista käsin jonne olin siirtynyt turvaan näkemään sitä mitä ei olisi ehkä haluttu nähdä”, jatkaa Tokavi.

”Karavaanari on umpilisäkkeen tavoin ihan oikeasti tärkeä osa ihmisen evoluutiota”, kommentoi Jens Weissflogilta varastetuissa viiksissään Hans-Terhikki (ei pääminist.) vetäessään alitehoisella Taunuksellaan noin jäähallin kokoista rekeä pitkin maanteitä. ”En pidä karavaanarin ohittamista maantiellä merkittävästi vaikeampana kuin Monacon GP:ssä ohittamista”, analysoi puolestaan aika vitusti liikaa tienaava punaiseen ajohaalariin pukeutunut suomalaismies joka haluaa pysytellä synonyyminä anonyymille.

Karavaanarit ovat toistuvasti hidasteelleet myös laajakaistaliikenteessä, mikä on näkynyt hitaana tiedonkulun etenemisenä etenkin mobiiliasiakkaille. Ongelmaan ei näillä näkymin ole ratkaisua.

Viime kesänä luulin, että karavaanari tekee tilaa hidastamalla ja siirtymällä tien reunaan, mutta se olikin vain kääntymässä risteyksestä.

Kaikkien hidastelumielenosoitusten äiti on Kansaneläkelaitos. Se on asioiden käsittelyä hidastamalla jo vuosia taistellut sairaiden ja vähävaraisten aseman parantamiseksi.
Kela on viime aikona saanutkin aikaan merkittäviä uudistuksia. Mm. kaikissa konttoreissa on siirrytty nk. non-dial -puhelimiin, joilla ei voi soittaa. Jos lähettämästäsi hakemuksestasi puuttuu rasti jostakin kohdasta, virkailija ei tuhlaa työaikaansa tavoittelemalla sinua. Hän jättää paperin pöydälle odottaakseen että postitat puuttuvan rastin jälkikäteen. Laskelmien mukaan tällä tavoin valtio säästää vuodessa miljoonia yli ja lomakkeiden käsittely nopeutuu 0,5m/s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehdistötiedote ajautui vastaantulijoiden kaistalle, kymmeniä loukkaantui

(XEROX) Suomen suosituimman, pitkäikäisimmän ja laadukkaimman kulttuurifestivaalin ennennäkemättömän kovia vieraita sisältänyt kolmipäiväinen, huikea etnoafrourheilukilpaautoilutapahtuma ajautui vastaantulijoiden kaistalle traagisin seurauksin eilen....

Close