Kategoriat
Kotimaa Kulttuuri

Lehdistötiedote ajautui vastaantulijoiden kaistalle, kymmeniä loukkaantui

(XEROX) Suomen suosituimman, pitkäikäisimmän ja laadukkaimman kulttuurifestivaalin ennennäkemättömän kovia vieraita sisältänyt kolmipäiväinen, huikea etnoafrourheilukilpaautoilutapahtuma ajautui vastaantulijoiden kaistalle traagisin seurauksin eilen.
Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen tapahtuma kerää yhteen paikkaan samalla kertaa näin monta näin merkittävää maailmanluokan tekijää, jotka kaikki loukkaantuivat kolarissa. Paikallesattuneita kohdannut näky oli rikas ja sykähdyttävä, kenties omaperäisin Suomessa koskaan nähty. Kyseessä on lajissaan maamme suosituin kolari.
Aina yhtä innostuneen vastaanoton saanut lehdistötiedote on maailmanlaajuisestikin poikkeuksellinen kulttuuriteko, joka panostaa tänä vuonna erityisesti ympäristöystävällisyyteen. Yleisöennätyksiä rikottiin heti onnettomuuden jälkeen, ja näyttää siltä, että kolari tukee ydinmissioksi koettua tapaa tukea suomalaista kulttuuri-identiteettiä.
Yhden päivän lippuja saa vielä tapahtumapaikalta.

3 vastausta aiheeseen “Lehdistötiedote ajautui vastaantulijoiden kaistalle, kymmeniä loukkaantui”

Käsittämätön tapaus! Normaalistihan lehdistötiedotteet saapuvat faxilla lehtien toimituksiin, joissa tutkivat journalistit painattavat ne lehtiinsä niistä pilkkuakaan muuttamatta.
Vakava häiriö journalistisessa prosessissa?

Nuoria, juuri julkaisuvapauteen päästettyjä tiedotteita pörrää holtittomasti tiedon valtateillä varsinkin juhannuksen jälkeen. Liikkeellelaskijat arvioivat niiden herkästi jäävän isompienkin lehtien rysiin heinäkuun aikana, jolloin Suomessa ei tapahdu mitään.
Tiedoteruuhkan hidastamiseksi laajakaistapäävälittäjät ovat tehneet parhaansa laskeakseen yhteysnopeuksia luvatuista useista megoista jopa pariinsataan kilotavuun.

”Koskaan ei ole ollut näin hyvää tapahtumaa!” kertoo 42 vuotta peräkkäin Tapani Kansan Nilsiän Juhannustansseihin buukannut Pertti Peräpromoottori. Tänä vuonna on panostettu uusiin artisteihin ja uusiin kappaleisiin. Lipunmyyjillekkin on annettu ohjeet ottaa tuplahinta, kun on niin paljon parempi ja suurempi tapahtuma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Skeptikkojen kesäjuhlien kävijämäärästä ei täyttä varmuutta

(SKEPUTELTTA) Skeptikkojen jokavuotisten kesäjuhlien kävijäluvuista ei ole saatu tarkkaa tietoa. Arviot vierasmäärästä vaihtelevat kuuden ja 7 000 välillä. Viralliseksi epäilty...

Close