Kategoriat
Kotimaa

Fakta: Eräitä vaarallisia asioita

  • Terävä keppi – Erittäin kivulias työnnettynä esimerkiksi silmään tai ruumiinaukkoon. Myös tylsä keppi voi olla vaarallinen tietyissä olosuhteissa. Vältä keppejä äläkä anna niitä alle 12-vuotiaille lapsille.
  • 7.62 Kalashnikov -rynnäkkökivääri – Ampuu luoteja jopa 710 sekuntimetrin lähtönopeudella. Luodit aiheuttavat laajoja kudosvaurioita iskeytyessään ihmiseen. Älä anna rynnäkkökivääriä alle 12-vuotiaalle, paitsi Liberiassa.
  • Kännykkä – Perkeleen vaarallinen. Aiheuttaa syöpää ja vie rahat, vaimon, työpaikan ja tyttären neitsyyden juhannusfestareilla. Älä anna kännykkää koskevia juttua toimituksille kesäaikaan.
  • Alle 12-vuotias lapsi – Huutaa kuin syötävä julkisilla paikoilla, perkeleen rasittava. Kinuaa kalliita tavaroita kun ei pysty niitä itse ostamaan. Vältä lapsia äläkä anna niitä alle 12-vuotiaille lapsille.

3 vastausta aiheeseen “Fakta: Eräitä vaarallisia asioita”

Tärkein vaarallisista asioista on näköjään jäänyt pois listasta varmaankin painovirheen takia.
Tämähän on luonnollisesti eduskuntavaalien äänestysoikeuskuponki. Tämä jokaiselle 18-vuotiaalle annettava paperiliuskahan tuottaa suurta tuhoa niin itselle kuin ympäröivälle kansallekin. Helpoiten äänestyslipukkeen vaarat on havaittavissa nykyisen eduskunnan kokoonpanosta. Demokratian nimissä kyseinen paperiliuskanen tulisi hävittää heti tavattaessa.

Englantilainen lasten kuvakirjoja jo 1970-luvulta saakka menestyksekkäästi tuottanut ja myynyt Richard Scarry on tuomittu kuolemaan Helsingin kihlakunnanoikeudessa. ”Varokaa vaaraa!” -huudahduksen epämääräisyys on saattanut miljoonat suomalaisvanhemmat paniikin valtaan jo vuosien ajan. Missä vaara vaanii? Ovatko lapsemme ikinä turvassa? Arkkidemagogin on kuoltava!

– Alle 16v lapsi. Vie helposti oikeuteen, saattaa tulla jopa 100€ sakkoja tai 1 päivä ehdollista vankeutta! Älä anna lapsille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Haudoissaan pyörivät ruumiit aiotaan valjastaa energiantuotantoon

(PYHÄINHÄVÄISTYS) Suomen energiateollisuus suunnittelee uutta päänavausta sähköntuotannon tehostamiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Energia-alan neuvottelukunnan väliraportti esittää, että nykyisellään haudoissaan hyödyttöminä pyörivät...

Close