Kategoriat
Kotimaa

Suosikkijuontaja pelleili televisiossa – katsojat raivostuivat!

(PASILA) Kymmenet tuhannet televisionkatsojat järkyttyivät ja sadat vihastuneet soittajat tukkivat Yleisradion palautepuhelimet lauantaiaamuna. Syypää oli keskusteluohjelma Lauantaiseuran juontajatähden, politiikan toimittaja Hannu Lehtilän ala-arvoinen käytös televisiossa.
”Farkut! Onks noi vittu oikeesti farkut? Tuu kattomaan, Lehtilällä on farkut!” suomalaiskodeissa huudahdeltiin epäuskoisena. Monen kaipaama rauhallinen viikonloppu oli saanut yllättävän käänteen.
Katsojien närkästystä lisäsi epäilemättä se tosiseikka, että Lehtilän piinapenkissä oli tällä kertaa poikkeuksellisen arvovaltainen vieras: puolustusvoimain komentaja, amiraali Juhani Kaskeala.
”Farkut!” eräs raivostunut katsoja kommentoi Lehdelle. ”Saatana farkut jalassa!” hän jatkoi.
Monen mielessä pyöri varmasti kysymys: Miten Yleisradio voi tällä tavalla halventaa sotiemme veteraaneja, aivan puolustusvoimain lippujuhlan päivän alla? Lehti ei yrityksistä huolimatta tavoittanut Lehtilää kommentoimaan asiaa.
Lauantaiseura on Yleisradion lähettämä suosittu keskusteluohjelma, jossa yhteiskunnallisilta vaikuttajilta tivataan useita kiusallisia kysymyksiä kuten ”Miten aamunne on sujunut?”, ”Aamun lehdet on luettu ja uutiset katsottu?” sekä ”Miten päivänne jatkuu tästä?”
Lehtilä juontaa Lauantaiseuran ensi viikolla viimeisen kerran, ja Lehden saamien tietojen mukaan eläköityminen saattoi ajaa suosikkijuontajan tavanomaisesta poikkeavaan käytökseen.
Lehtilän irrottelu jätti varjoonsa myös sen tosiasian, että ohjelman puolivälissä näytetyt uutiskuvat Venäjän ydinohjuksista aiheuttivat amiraali Kaskealalle verrattain komean erektion.

12 vastausta aiheeseen “Suosikkijuontaja pelleili televisiossa – katsojat raivostuivat!”

Katoitteks te oikeasti sen ohjelman? Lipposen suosikin.
Mutta oikeesti se… se se lehtilä, vai mikä se on, se pitäs erottaa! Heti ja ny. Tätä ei maanpuolustustahto kestä.

Lehtilän seuraajaksi Lauantaipussin juontajaksi valittu Björn-Marco ”Nalle-karkki” Wahlroos-Bjurström kommentoi asiaa seuraavin sanankääntein: ” Vaaleanpunaiset farkut ovat tämän kevään musta, bumtsibum!”

Ja perjantain pääuutisissa Matti Huutonen ennusti säätä ilman kravattia. Mihin tämä maailma on oikein menossa? Missä on YLE:n konservatiivisuus?

Tämä suosikkijuontaja pitäisi ylentää vähintään admiraaliksi. Spämmiansankin olette vaihtaneet; näin se 2.1 tulee kuin Sale Niinistö parhaimmillaan.

Ja jumaliste, näittekö, sillä Kaskealalla, sillä oli kovat kaulassa! Sekä jumalat jalassa ja housut mielessä.

Alan asiantuntijoiden mukaan ”On se nyt perkelettä että joku pitkätukkasiviili voi tuolla tavoin halventaa Puolustusvoimia!”
”Leikkaa hippi tukkas ja mene oikeisiin töihin!”, kommentoi asiantuntijalähde Lehtilän käytöstä kansalaisjournalistillemme tänään.

Voisiko joku laittaa linkin Kaskialan erektioon, tai edes ohjuksiin? En löytänyt Youtubesta ainakaan hakutermeilla ”Kaskiala and erection and missile”.

Tämä Hannu Lehtilä on myös Julli Kulmavuoren juoruanalystisuosikki Ylen aatelisvampyyreistä. Jos joku erehtyy luulemaan, että Hannu Lehtilän haastatellessa silkkihansikkain se tapahtuu jotain muuta tarkoitusta varten kuin sormenjälkien hävittämiseksi, Darwinin teoriat ovat koetuksella. Katsokaa kun Hannu haastatellessaan hykerrellen laittaa kätensä kuristus- tai niskantaitto-otteeseen. Tosin Lehden artikkelin sävystä minä epäilen, että Heimo Näätä hakee kesätöitä Ylestä.
Julli oli erittäin otettu siitä Jorma Ollilan haastattelusta. Jorma Ollila luuli saavansa ilmaista mainosaikaa itselleen, itselleen ja Nokialle Yleltä. Alussa Hannu jutteli tapansa mukaan petollisen mukavia uskotellen Jormalle tilanteen olevan hallinnassa ja kaiken menevän mukavasti. Sitten Hannu heitti yllättäen filmin pätkän, jossa Jorma Ollila marssi nuoruusvuosinaan kepulaisena DDRssä. Jorma Ollilan naaman näkeminen oli lupamaksun arvoinen. Seuraavaksi siirryttiin luontevasti käsittelemään Jorma Ollilan ambitioita Suomen presidentiksi.
Julli jää kaipaamaan Hannua ruudussa, mutta ehkä Hannu suostuu erään vihkivesisotaa Ylen kellareissa keskiyöllä. Älkää huolehtiko Jullista, vaikka Hannu todennäköisesti käyttääkin hienostunutta mustaa sadetakkia. Julli nauttii ensin valkosipulilla vahvasti maustettua pizzaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisjournalismia: Bin Ladenin uusin sinkku listakärkeen

(SHEIKH-AL-HASSAN) Osama Bin Laden singahti uudella singlelohkaisullaan "Kuolema Israelille" heti sen ilmestyttyä perjantaina CIA:n Most Wanted -listan ykköseksi. Miehen levy-yhtiö...

Close