Kategoriat
Kansalaisjournalismi

Kansalaisjournalismia: Bin Ladenin uusin sinkku listakärkeen

(SHEIKH-AL-HASSAN) Osama Bin Laden singahti uudella singlelohkaisullaan ”Kuolema Israelille” heti sen ilmestyttyä perjantaina CIA:n Most Wanted -listan ykköseksi. Miehen levy-yhtiö NWO Records kuvailee tiedotteessaan rap-biisin kuulostavan Bin Ladenilta. ”Joo, samalta äijältä kuulostaa kuin ennenkin, ehkä hieman semmosta tummempaa Barry White -influenssia on siinä kuultavissa.”
Bin Ladenin uutta videota odotellaan julkaistavaksi viimeistään joulumarkkinoille. Faneille lupaillaan ihan uutta Bin Ladenia eli stailausta lienee luvassa. ”On muuten niin eri näköinen Osama, ettei äitinsäkään tunnistais!” kuvailee sisäpiirin lähde Osaman kameleonttimaista muuntautumiskykyä.
Lukuisista pyynnöistä huolimatta Bin Laden ei edelleenkään ole suostunut live-keikoille, vaikka promokeikasta jalkapallon EM-kisoissa Sveitsissä ja Itävallassa onkin huhuttu. Bin Ladenin pyrotekninen lavashow jättäisi huhujen mukaan varjoonsa jopa Lordin. Suomen kesäfestareilla Osamaa tuskin kuitenkaan nähdään. ”Ei meillä sellaisia palkkioita oo varaa maksaa, kun ei olla mitään öljysheikkejä”, sanoo Sunnirockin toimitusjohtaja Abdullah Mämmi.
(Jutun kansalaistoimitti Helena Källi.)

14 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismia: Bin Ladenin uusin sinkku listakärkeen”

Matti Vanhasen ”Ainekset suurempaan poliittiseen legitimiteettikriisiin” on myös ihan vitun kova. Latasin koneelle heti.

”Missä miehet cha cha chaa, siellä lampaat ei voi!”, kommentoi asiaa suomen euroviisuedustajan, Lasivillan solisti Jarkko Käynahonlaitaaminäilmanpaitaa.

Eikä sovi unohtaa kotimaisille listoille pyrkivän Ex-tangokuningas Kari Hirvosen versiota Dean Martinin kappaleesta ”Ain’t That A Kick In The Head”. Kari Hirvonen levyttää kappaleen suomeksi nimellä ”Saatanan ämmä, suus kii tai potkasen uudestaan”. Kesän hitti taitaa olla tässä.

Ei nyt sinänsä liity aiheeseen, ei itse asiassa yhtään…
Helsingin Sanomat kirjoittaa:
”Ruotsissa vuonna 1982 kohuttu sukellusvene olikin purjevene”
Ihan ymmärrettävä virhe.
Han tycker om Lennart,
han tycker om mig.
Fem gång på dagen
måste tvättä sig.

Kyllä Paavo Lipposen ”Pitkät listat pakerretaan” on parhaita työväenlauluja, ja ansaitsee paikan oman genrensä Glory Holessa siinä kuin Obama tai Osamakin-uutisísta ja vanhasista puhumattakaan.

(TAMPERE) Osama Bin Laden on lupautunut osallistumaan Tammerfestiin paikallisten rakennusgryndereiden ja laastariperseisten kaupunkiarkkitehtuurista marisevien ämmäin sponsoroimana.
Perinteiseen tyyliin toteutettavan tamperelaiskeikan aikana pari Tampereen keskustakaupunginosaa räjäytetään paskaksi. Keikkapalkkiona Bin Ladenille on luvattu patsas Mannerheimin ja Leninin patsaan väliin sinne jonnekin pusikkoon. Myös Suomen presidentin virkaa luvattiin, mutta siihen Bin Laden vastasi, ettei sentään niin hullu ole.
Myös kansalaiset ympäri Suomen ovat tervetulleita Tammerfestiin, sekä ruotsalaiset, saksalaiset että venäläisetkin, kuten ennenkin.

Ei pidä unohtaa tulevaa Iltapäivälehtien kesä-kesto-hittejä ”Paljon maksaa bensa 4 tien varressa?” ja ”Mitä grillattavaa ostat juhannukseksi?” sekä metron 160 merkkisiä kesähittejä ”Bussikuki jätti pyskille”, ”Koirankakka – BUU”, ”Veroja maksavat liikaa”, ”Sinäkaunisnainen bussissa 87 – hymyilit 🙂 Voitaisko mennä kahville joskus.” ja ”Hallitus ei tee mitään! T:eläkeläinen”.

Myös Elinkeinoelämän keskusliiton cover-lohkaisu ”Perutaan tupo” iskeytyi tällä viikolla Suomen viralliselle listalle. Punk-yhtye SAK julkaisee tällä viikolla singlensä ”Vitut perutaan”, jolle povataan jymymenestystä.

Alan asiantuntijoiden mukaan Bin Ladenin lämppäriksi on arvailtu Donald Rumsfeldia.
Tulevan kesän ”Nuke ’em till they glow” -yhteiskiertueelle ennustetaan (pimeässä) loistavaa tulevaisuutta.

Vuoden parhaan sinkkulohkaisun palkinnon saa libidoasiain ministeri Ilkka Kanerva, joka sinkkuna – tai ainakin osapäiväsinkkuna – lohkaisi, että tekstiviestit sinkku Johanna Tukiaiselle ”liittyivät työasioihin”. Todennäköisesti tämän biisin myötä ko. sinkulta ei enää lohjennut.
Kakkosena listalla on – myös tiettävästi sinkku – pääministeri Matti Vanhanen feat. Sukarikakkonen, jonka sinkkulohkaisu ”kehittyvien maakuntien tuki – ei tietoa” on noussut koko kansan huulille – hymyn muodossa.

Sitkeimpien huhujen mukaan ensi kesän suuria hittejä tulee olemaan Iron Laidenin versio Anthrax:in ”Spreading the disease” :sta

Tuleva levy on ns.”pakkopoisto”. Kuumeisesti odottelen myös George W. Bushin huhuttua kohujulkaisua ”9/11 was an inside job”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aikakauslehden arvioitu ilmestymisaika: elo–syyskuu

Terve taas, kaikki. Fundable-keräys meni hienosti, niin hienosti että paperi-Lehden tekeminen onnistuu mitä helpoimmin. Tiukkojen ideapalavereiden jälkeen toimitus on päätynyt...

Close