Kategoriat
Aikakaus

Aikakauslehden arvioitu ilmestymisaika: elo–syyskuu

Terve taas, kaikki.
Fundable-keräys meni hienosti, niin hienosti että paperi-Lehden tekeminen onnistuu mitä helpoimmin. Tiukkojen ideapalavereiden jälkeen toimitus on päätynyt siihen, että karoshin välttämiseksi ensimmäinen numero voisi ilmestyä loppukesästä, elo–syyskuun aikoihin.
Seuraava vaihe onkin joukkovoiman valjastaminen. Haluatko osallistua Lehden tekemiseen? Meille kelpaa kaikki: juttuideat, kirjoittajat, valokuvaajat, kuvat, graafikot, kuvitukset, säveltäjät, elokuvantekijät, tarranliimaajat, mainosmyyjät. (Ei, tarkoituksena ei ole tehdä muuta kuin tätä perinteistä Lehteä ja sitten paperiversiota, mutta kyllähän kaikilla oikeilla uutisorganisaatioilla pitää olla tunnusmusiikki ja liikkuvaa kuvaa internetissä.) Jos haluat tehdä jotain ihan pientäkin, pistä sähköpostia osoitteeseen lehti@samizdat.info ja mietitään, mitä se voisi olla.
Ei kannata arkailla – viimeistään Fundable-keräys osoitti, että pienistä puroista kertyy iso virta ja latteat sananlaskut pitävät paikkansa.

29 vastausta aiheeseen “Aikakauslehden arvioitu ilmestymisaika: elo–syyskuu”

Tervetuloa Ideaparkkiin keksimään jutunaiheita. Meillä on jo Matti (kesk.), Timo (kesk.), Jyrki (oik.) ja Samuli Edelmann (puolustus) ideoimassa. Olemme juuri ideoimassa parempaa puuhamaa laulua kuin Alatalon Mikko (Tamp.). Jos siis otatte vaalirahaa (lahj.) vastaan tai mielipiteitä (oik.).

Jaa, ettei muuta kuin tätä nettilehteä ja paperi-Lehteä. Eikö tuota uutistunnaria voisi hyödyntää, jos tekisi samanlaisen netti-tv:n kuin muutamilla vähemmän tunnetuilla lehdillä?

Minä luin vasta hiljan tämänvuotisen Julkku-lehden ja se oli suurilta osin niin huono, että ei tästä helppoa tule.
Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi tekemään mitä tahansa, jos saan vastaavasti nähdä August Elokuun. (Mielellään alasti.)

Niin että ensin maksan siitä lehdestä ja sitten vielä teen ne jututkin. Kuinka tyhmänä te minua pidätte?

Iihahaa!Ori ilmoittautuu, mutta kaurat pitää olla talon puolesta.Noh, ohrakin käy kunhan ei ole ohranalta peräisin.Biodieseliä en huoli.

Kai printtiLehteen tulee yleisön tekstiviestipalsta? Tarvitsen uuden forumin, jossa voin valittaa koirankakoista, pihalla kuljeskelevista kissoista ja parveketupakoinnista.

Kapitalitisijat! Ootte myyny ittenne. Windmill in my ass laulaa vallankumousta… Soittakaa kansainvälinen…

Ensin lukijat siis kustantavat lehtenne, sitten itse tekevät lehtenne ja sitten tietysti vielä ostavat lehtenne koko painoksen R-Kioskeista ja kaiken lisäksi lukevat lehtenne ihastuneina ja vielä vaativat seuraavan numeron julkaisua heti tai ainakin äkkiä!
LOISTAVA BISNES!

Voisiko lehden painaa rullamaiseen muotoon että se mahtuisi kätevästi vessassani olevaan paperi telineeseen?

Ettehän sitten kirjoita Lehteen tosissanne. Nauroin Hesarin toimittajien jutuille kunnes aloin itkemään, koska ymmärsin heidän olevan tosissaan.

Nyt kun Aikakausilehti kohta tulee (sic) niin saisinko omani painettuna esimerkiksi valkaistuihin 20 euron seteleihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Leijonat taisteli tiensä vuoden 1995 finaaliin!

(QUEBEC) Suomen MM-jääkiekkojoukkue on vahvasti kiinni vuoden 1995 jääkiekkokullassa. Tänä vuonna leijonat sen sijaan taisteli välierissä huippujännittävän 0-4-tappion Venäjää vastaan....

Close