Kategoriat
Urheilu

Leijonat taisteli tiensä vuoden 1995 finaaliin!

(QUEBEC) Suomen MM-jääkiekkojoukkue on vahvasti kiinni vuoden 1995 jääkiekkokullassa. Tänä vuonna leijonat sen sijaan taisteli välierissä huippujännittävän 0-4-tappion Venäjää vastaan. Suomi aloitti vahvasti ja jatkoi tiukasti useilla urheiluaiheisilla latteuksilla. Erityisesti hyvät maalintekopaikat on mainittu useaan kertaan.
Suomi otti välieräottelussaan Venäjää vastaan kolmeen kertaan kuudennen pelaajan kentälle. Erotuomari Danny Kurmann kuitenkin torppasi kahdella ensimmäisellä kerralla suomalaisten yrityksen. Leijonilla on nyt kaksi päivää aikaa kesittyä toden teolla vuoden 1995 loppuotteluun.

13 vastausta aiheeseen “Leijonat taisteli tiensä vuoden 1995 finaaliin!”

Suomalainen urheilu vaihtaa painopistettä
(QUEBEC) Suomalaiset urheiluvaikuttajat ovat nyt päättäneet vaihtaa painopistettä pois jääkiekkoa painottavasta suuntauksesta. Alpo ”M. Alatalo” Suhonen vakuuttaa että Suomi painottaa tästä eteenpäin vain lajeihin joissa voidaan menestyä.
”Pari vuotta sitten harkittiin curlingiin siirtymistä, kuluneen 12 kuukauden aikana jalkapallolla oli nostetta”, kertaa Suhonen suomalaisen huippu-urheilun lähihistoriaa. ”Turpaanhan sitä tuli näissäkin lajeissa”, Suhonen jatkaa.
Suomalaisen huippu-urheilun suunta on kuitenkin selvä:
”Ensi kesän olympialaisissa suomalaiset tulevat loistamaan kouluratsastuksessa. Kyra Kyrklund on maailmalla ykkösrankattu hevostyttö ja sen pitäisi taata voitto Suomelle”, Suhonen myhäilee.

Iihahaa!On se kumma kun ei mene maaliin vaikka samat pelaajat kuin mäännämestaruusvuonna 1995.Yritetään ensi vuonna uudestaan kun Saku , Ville, Teemu ja Olli ovat vuoden kokeneempia ja jos vielä saatais Jere mukaanja Laksola.

samaa mieltä Kolmas_vasemmalta kanssa… niin että haistakaapa paska ja keksikää jotaki parempaa kirjoitettavaa pellet..

Lehden uutisen verbi ”kesittyä” on uusi, nerokas jääkiekkoiluaiheinen termi, jolla kuvataan kiekkoilijan siirtymistä työpaikalta – jäältä – paikkaan, jossa jäätä näkee vain krogilasissa. Kesittyminen alkaa välittömästi keskittymisen herpaantuessa, yleensä kauden kevätpuolella, päätavoitteen karatessa käsistä.
Kesittymisen ensioireena voi esiintyä pronssipelin merkityksen vähättelyä.
Ilmiön ulospäin näkyviä merkkejä ovat rehottava parransänki, aurinkolasit kirkkaan auringonvalon torjuntaan, (avo)vaimojen huolestuneet viestit kännykässä ja leikkimieliset kolttoset kuten paloauton pahoinpitely.

Suomella oli monta tekopaikkaa, hallittiin peliä, päästiin maalintekotilanteisiin, pelattiin puolustuksen kautta, maalivahtipeli oli erinomaista, viisikkopelaaminen oli kunnossa, ylivoimalla hallittiin tapahtumia, alivoimat hoidettiin hyvin, valmentaja osasi peluuttaa oikein, mukana oli parhaat pelaajat miesmuistiin ja saatiin vielä se Sakukin mukaan – ja silti tuli turpaan vain 4 – 0.
Miten tämä voi olla mahdollista? No ensi vuonna otetaan 10 analyytikkoa ja toimittajaa lisää Quebeciin niin saadaan ainakin voitto tai ainakin välierätappio 6-1 Tsekeiltä. Suomi on kol-men-tois-ta-vuo-den takainen maailmanmestarii, maaaaailmaanmestarii, …

Pekka-Eric Auvinen, hej hej hej!
Var är dig, när man behörver dig, hej hej hej!
Heja hej, he hej hej, he hej.

Kiekkokullan livettyä Suomen joukkueen näpeistä niukan 4-0-tappion jälkeen maajoukkueen johtotiimi on päättänyt panostaa lähinnä keksittyihin ja vähemmän tunnettuihin lajeihin, kuten 30km:n pimeäsnorklausviesti ja moukarijuoksu. Kannustimena toimii Suomen jatkuva onnistuminen kielletyissä aineissa, mitä toivotaankin vuoden 2010 olympialaisten uudeksi lajiksi. Valmentajiksi huhutaan alalla menestyneitä Ozzy Osbournea ja Mike Monroeta.

minusta vuoden -95 finaali ottelussa kulminoituvat suomen joukkueen hyökkäyksen, puolustuksen sekä maalivahtipelin tärkeimmät princiipit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vanhanen kiistää lähettäneensä tekstiviestejä Sukarille

(LEMPÄÄLÄ) Pääministeri Matti Vanhanen kiistää lähetelleensä arkaluontoisia tekstiviestejä liikemies Toivo Sukarille. Julkisuuteen tihkuneiden tietojen mukaan Vanhanen olisi lähettänyt kymmenittäin viestejä...

Close