Kategoriat
Ulkomaat

Irlanti raivoissaan Medvedevin presidenttiydestä

(PAPUKAIJA) Irlannin hallitus on lähettänyt Venäjälle nootin, jossa se varoittaa maiden suhteiden olevan vaarassa viilentyä. Irlannin tuore pääministeri Dustin The Turkey toteaa Venäjän rikkoneen valtioiden välisiä sanattomia sopimuksia nimittämällä Dimitri Medvedevin presidentiksi.

”Me päätimme jo talvella asettaa sätkynuken edustajaksemme eurooppalaiseen perheeseen, joten on mautonta koettaa ratsastaa samalla tempulla”
, pääministeri jyrähtää.
Medvedev on virkavalansa vannottuaan muun muassa nyökkäillyt, heilutellut käsivarsiaan ja tanssinut irtonaisesti ripaskaa.

7 vastausta aiheeseen “Irlanti raivoissaan Medvedevin presidenttiydestä”

Alan asiantuntijoiden mukaan Medvedeville on jo tarjottu paikkaa legendaarisen Myrskylinnut- nukkeanimaatiosarjan uudelleenlämmitetyn version parissa pakollisen presidenttikauden jälkeen.
”Narut näkyy” totesi nimimerkki ääni katsomosta asiantuntijalähteellemme.

”Pane sisään, pane sisään!”, kommentoi venäjän tilannetta Intiaanipäällikkö Kanssa puitten ja Edin (Medveded).

Intiaanipäällikön sukujuuret lienevät tukevasti ilmassa. Medvedev kääntyy suomeksi vapaasti ”Karhunen”, mikä taas voisi suomessa oikeuttaa lempinimeen Dimitri-Nalle. Tähän on tultu niistä päivistä, kun Venäjän Karhu oli suuri ja pelvoittava naapuri. Enää se on vain suu… no, pel… ainakin naapuri!

Minä haluaisin Lehden raportoivan tästä yllättävästä Venäjän presidentin vaihdoksesta vähän tarkemmin, koska mieleeni on putkahtanut hämmentäviä muistikuvia.
Muistan lukeneeni monien vuosien ajan satoja artikkeleita oikeamielisiltä, totuuteen pyrkiviltä ja ennen kaikkea erehtymättömiltä juoruanalysteiltä Putinin Venäjän perustuslain vastaisesta kolmannesta presidenttikaudesta, joka vääjäämättä olisi seurannut Putinin kahta kautta.
Mites tämä nyt menikään. Menikö se Putinin kolmas presidenttikausi jo, vai onko se vielä tulossa?

Missä uudet uutiset? Miten tässä enää tietää mistään mitään? Joko Totuus on saanut Lehden kiinni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Myanmarin hallinto varautuu ampumaan väkijoukkoon myrskytuhojen korjaamiseksi

(YANGON) Myanmarin, eli entisen Burman viikonloppuisen hirmumyrskyn kuolonuhrien määrä on kohonnut yli 22 tuhanteen. Kansainvälisten tarkkailijoiden mukaan näistä viimeisimmät kuusi...

Close