Kategoriat
Sähkeet

Elisan välittämät sähkeet keskiviikolle

17 vastausta aiheeseen “Elisan välittämät sähkeet keskiviikolle”

”Jos sä et soita, mä suhun turhaan rakastuin. Jos et sä soita, miks kauniit vaatteet päälle puin.”, kommentoi aihetta kirjekyyhkyjen, viidakkorumpujen ja merkkitulien kautta tavoitettu Elisan tiedottaja Anna Hanska.

Onko tässä mun Elisan nettiliittymässä jotain vikaa, kun tässä uutisessa ei näy tekstiä ollenkaan?

Mainos: ”Uutisten lukeminen matkapuhelimen avulla on nyt todella helppoa. Suomen kattavimman 3G-verkon kautta uutiset välittyvät matkapuhelimeesi salamannopeasti.”
Elisa tekee sen helpoksi. Vi**uilunkin.

Hei. Mä oon tässä Mäkelänkadun ja Hämeentien risteyksessä tulossa.
On kaameen kylmä.

Vaikka mikään muu ei toimisi, niin siihen voi sentään vielä luottaa että lasku tulee ajallaan.

Mulla on Elisan liittymä ja tili Sampo-pankissa. Taidan muuttaa Nokialle ja sijoittaa vielä jäljellä olevat roponi WinCapitaan.

Alan asiantuntijoiden mukaan Kiinan valtio harkitsee ulkoisen tiedotuksen hoitamista jatkossa Elisan kautta.

Elisan töppäyksen takia Suomen kansan jännitys laukesi vasta tänään: Paavo Lipponen on kuin onkin päässyt Paavo Lipposen laatimalle ”Suomen älyköt” -listalle. Tosin silkkaa vaatimattomuuttaan Lipponen käytti suojakilpenään Helsingin Sanomien lukijoita, jotka v. 2002 valitsivat älykkäimpien suomalaisten ”keskustelijoiden” joukkoon Jorma Ollilan ja Paavo Lipposen. Äänestysprosentti oli normaali 102. ”Oli tämä itsellekin vähän yllätys. Tietysti oli mieluinen yllätys, perkeleen tyhmiä kyselevät tampiot! Painukaa nyt lättyyn siitä!”, kommentoi Paavo Lipponen Paavo Lipposen kirjan julkistamistilaisuudessa.

”Mainos: ”Uutisten lukeminen matkapuhelimen avulla on nyt todella helppoa. Suomen kattavimman 3G-verkon kautta uutiset välittyvät matkapuhelimeesi salamannopeasti…”
Eihä toi ole uskottavaa. Jokainen itseään kunnioittava mainos Mies tietää, että matka puhelin on vain harvoja valittuja varten. Salaman nopeus on myöskin toive ajattelua vielä tällä vuosi tuhannella!

no joo, balderaising, mitä tohon nyt voi sanoa. tulta kiveksille ja pala kurkkuun.

Taidan vaihtaa Soneralle ja ottaa Osuuspankin verkkotunnukset. Sitten olen maksamatta Lehden tilausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Irlanti raivoissaan Medvedevin presidenttiydestä

(PAPUKAIJA) Irlannin hallitus on lähettänyt Venäjälle nootin, jossa se varoittaa maiden suhteiden olevan vaarassa viilentyä. Irlannin tuore pääministeri Dustin The...

Close