Kategoriat
Talous

Valtio irtisanoo Arkadianmäellä

(TÖÖLÖ) Valtio irtisanoo pääkaupunkiseudulla vielä kevään aikana kaikkiaan yhden työntekijän. Irtisanominen keskittyy Helsingin Töölössä sijaitsevalle Arkadianmäelle. Asiasta ilmoitti valtiovarainministeri Jyrki Katainen tänä aamuna.
Irtisanomispäätös liittyy tiiviisti valtion tuottavuusohjelmaan. Kataisen mukaan tarkoituksena on ennen muuta vapauttaa osaavaa työvoimaa yksityissektorin tarpeisiin.

”Muun muassa matkapuhelimien sisällöntuotannossa uhkaa akuutti työvoimapula, johon hallitus ei voi olla reagoimatta. Tällaiset päätökset ovat kipeitä, mutta ne ovat kansallisen kilpailukyvyn näkökulmasta välttämättömiä”
Katainen perusteli päätöstä.
Hallitus on ilmoittanut tekevänsä kaikkensa, jotta irtisanotulle löydetään korvaavaa työtä mahdollisimman pian. Kataisen mukaan erilaisia uudelleenkoulutus- ja yksityisyrittäjyyshankkeita on jo vireillä yhdessä työvoimatoimiston kanssa.

3 vastausta aiheeseen “Valtio irtisanoo Arkadianmäellä”

Alan asiantuntijoiden mukaan valtio ei määräävästä omistusasemastaan huolimatta aio puuttua valtion kaavailemaan irtisanomiseen. ”Miksei valtio harjoita valtion suhteen yhteiskuntavastuullista omistajapolitiikka?”, kysyy irtisanottuihin lukeutuva järkyttynyt ”Ike”, 60.

On tämäki, käski viljelly puutarhaa ko valistusvilosohvi, ja sitten tuli hymy ja itku ja potkut, ja hevosnaama… Korvapuolue hallitoo ton traaman ja pärstäilyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilkka Kanerva eroaa

(MERIKASARMINKATU) Ulkoministeri Ilkka Kanerva (kcoc) luopuu ulkoministerin salkusta. Asiasta ilmoitti kokoomuksen puheenjohtaja, Rick Astleyksi pukeutunut Jyrki Katainen. "Raskain mielin joudun...

Close