Kategoriat
Politiikka

Ilkka Kanerva eroaa

(MERIKASARMINKATU) Ulkoministeri Ilkka Kanerva (kcoc) luopuu ulkoministerin salkusta. Asiasta ilmoitti kokoomuksen puheenjohtaja, Rick Astleyksi pukeutunut Jyrki Katainen.
”Raskain mielin joudun ilmoittamaan, että olemme keskustelleet asiasta perusteellisesti  ja tämä on ainoa järkevä vaihtoehto. Kuuiltteko muuten, että Nikon osti Canonin koko osakekannan?” Katainen sanoi.
Kanerva ei itse saapunut tiedotustilaisuuteen, mutta Eniron Seuraa kaveria -palvelun perusteella hän oli menossa kolmannelle thai-hierojalle Kalliossa. Lehden saamien tietojen mukaan Kanerva siirtyy Irc-gallerian ylläpitotiimiin vonkaamaan pillua teineiltä galtsussa.
Lopuksi kaikki Suomen hauskat toimittajat ampuivat itsensä.

9 vastausta aiheeseen “Ilkka Kanerva eroaa”

Miksi minulta ei ole vongattu. Yhteystiedot on galtsussa, rautavasarakin voi todistaa.. Vaadin tulla iken valaankokoista puutarhaani.

Aprillipäivän perinteistä ruokavaliota kunnioittaen Ike tarjoaa läksiäisissään silliä kullekin.

Never gonna give you up,
Never gonna let you down,
Never gonna run around and desert you,
Never gonna make you cry,
Never gonna say goodbye,
Never gonna tell a lie and hurt you

Iltapäivälehtien kansikuvista saamani tiedon perusteella Suomen uudeksi ulkoministeriksi on valittu Alexander Stubin etuhampaat.

Tästälähin minä ainakin alan pitämään puutarhaani kunnossa jossain jännässä paikassa ja vielä omin sormin.

Aika heikkoja nämä tämän vuoden aprillipilat. Kanerva eroaa ja Stubista ulkoministeri – eihän näitä usko vanha Erkkikään.

Lisää sillilajeja Iken juhliin: viitossilliä kuutossilliä ja jälkkäriksi kuivattua velliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisjournalismia: Kuluttajavirasto perustaa oman huijaussivuston

(KEISARINUUDETVAATTEET) Suomen Kuluttajavirasto on päättänyt perustaa oman huijaussivustonsa. Huijausyritykset ovat nousseet viimeaikoina mediassa esiin, kun sijoitusklubi WinCapita (entinen Winclub) katosi...

Close