Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa Talous

Kansalaisjournalismia: Kuluttajavirasto perustaa oman huijaussivuston

(KEISARINUUDETVAATTEET) Suomen Kuluttajavirasto on päättänyt perustaa oman huijaussivustonsa. Huijausyritykset ovat nousseet viimeaikoina mediassa esiin, kun sijoitusklubi WinCapita (entinen Winclub) katosi hiljattain yhtiöön kohdistuneiden huijausepäilyiden jälkeen.”Isot rahathan tossa bisneksessä liikkuu. Ajateltiin sitten täällä kuluttajaviraston poikien kanssa, että kyllä meidänkin pitäisi osingolle päästä. Tämä kuluttajavirastotyöntekijän palkka on kuitenkin aika paska”, summaa kuluttajavirastotyöntekijä Karl Besserwisser.
Kuluttajat törmäävät verkossa yhä useammin erilaisiin huijausyrityksiin. Yhteistä niille on se, että kuluttajaa houkutellaan katteettomilla lupauksilla luovuttamaan vääriin käsiin rahansa, henkilötietonsa tai tili- ja luottokorttitietonsa. Tuhannet ihmiset ovat hyväuskoisina syytäneet suuria summia huijareille.
Kuluttajavirasto ei ole vielä päättänyt kuinka se aikoo rahaa huijata. ”Kyllä ne ääliöt kuitenkin johonkin lankaan menee. Onhan se nyt nähty, että ei tässä maassa muutenkaan järki päätä pakota”, toteaa Besserwisser itsevarmana.
Muutkin virastotyöntekijät osallistuvat innoissaan keskusteluun, ”Hawajilla nähdään sitten vuoden päästä! Nii!”
(Jutun kansalaistoimitti Kalle-Jalmari Raivokainen.)

2 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismia: Kuluttajavirasto perustaa oman huijaussivuston”

Alan asiantuntijoiden mukaan hyväuskoisimmat hölmöt ovat sijoittaneet rahaa mm. erään nimeltämainitsemattoman verkkojulkaisun mahdollisesti joskus ilmestyvään paperipainokseen.

Kolmen ä:n päättänyt!!! Tässähän menee kohta luottamus koko Lehteen! Miten artikkelien lähteistäkään voidaan olla varmoja kun kirjoituksissa on tuollaisia emämokia!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Haluan tilata paperi-Lehden, mutta minulla ei ole luottokorttia

Tiedoksi sellaisille, jotka eivät halua tai voi käyttää luottokorttia tai eivät yleensäkään usko siihen, että on fiksu idea antaa tuntemattomille...

Close