Kategoriat
Politiikka

Tukiverkosto pettyi Kanervaan

(LOKALAHTI) Ilkka Kanervan poliittinen luottamus murentui tiistaina nopeaan tahtiin. Kun tieto erosta aamulla julkistettiin, myös vanhat tukijoukot ilmoittivat pidättäytyvänsä yhteistyöstä ryvettyneen ex-ministerin kanssa.
Esimerkiksi keski-ikäisten miespoliitikkojen ja miespuolisten politiikantoimittajien tukiverkosto kertoi olevansa syvästi pettynyt Kanervaan.
”Sanna Sanna, tahdon sua panna / Älä luota muihin, ota multa suihin”, kertoi Jaloviinasta keskieurooppalaiset perseet kiskaissut verkoston tiedottaja Raiku Lehdelle eduskunnan saunasta.
”Loppui kesätyöt sahalla, siispä Pietariin ja naista rahalla, hän jatkoi.
Järjestö tiedotti, ettei pikkuvihjailu tai selkeässä asiassa kiertely kuulu sen periaatteisiin, sillä ”tosipaikan tullen mieheen on voitava luottaa”.
”Kun juon vain vodkaa, en tunne vilua. Tahdon tasarahapilua”, tukiverkosto ilmoitti.

9 vastausta aiheeseen “Tukiverkosto pettyi Kanervaan”

Juhlat alkoi siten että Ike löi pöytää,
puhelimella tietysti se helppo oli löytää.
Heti Johanna-likka siihen perseinensä töytää,
tekstiviestien antimia ryhtyy tutkimaan.
Johanna taas Hymylle paljastaa ja vinkkaa,
kädellänsä jalkoväliään kuin kone hinkkaa.
Asemastaan huolimatta Ike lujaa kinkkaa.

Taas mollataan toimittajia. Perkele on meillä kansan antama vastuu! Kun päätoimittaja sanoi, että Kansa haluaa ja vaatii Kanervan eroa, niin me sitten alettiin järjestää noita katugalluppeja. Sitten kun kansalta ei vieläkään irronnut mitään lynkkausmielialaa, mehän alettiin uutisoimaan vielä enemmän että KANSA vaatii Kanervan eroa, niin kyllä se sanoma sitten meni perille – perkele. Täytyyhän sitä vielä käydä sitten kyselemässä kadulla, että ”yllättikö ero?” ja ”tekikö kokoomus oikein?” ja mitäs vielä … ainiin ”Kärsikö kokoomuksen uskottavuus?”. Kyllä se siitä ainakin kärsii.
Jeps, Duuni tehty ja nyt bisselle taputtelemaan toveri toimittajan selkää. Miettikää muuten että Olisiko se kotikadun näyttelijä lyönyt lastaan tai ainakin ajanut punaisia päin joskus? Varmana muuten on! Mitä kansa tekee, ei sitten mitään! Kyllä tässä ollaan vallan vahtikoirana kun kansa ei osaa olla.

Kansalaisjournalisti tavoitti entisen ulkoministerin tänään aamupäivällä Turkulaisen yksityisasunnon puutarhasta. Leppoisan oloinen Kanera kommentoi eroaan suu täynnä pullaa: ”Kuka vittu te olette ja miksi te soitatte mulle viiden aikaan aamulla? Luulet sä tosiaan että mä annan kommentteja lehtiin? tuut. tuut tuut”.

”Pimpsaa pyysin, potkut sain.”
Uudempaa kansanperinnettä Turun puolesta.

”Kerran kun sais ja kuolis pois, mutta kun aina vaan saa eikä koskaan kuole.” Ei oo helppoo olla Ike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Valtio irtisanoo Arkadianmäellä

(TÖÖLÖ) Valtio irtisanoo pääkaupunkiseudulla vielä kevään aikana kaikkiaan yhden työntekijän. Irtisanominen keskittyy Helsingin Töölössä sijaitsevalle Arkadianmäelle. Asiasta ilmoitti valtiovarainministeri Jyrki...

Close