Kategoriat
Politiikka

Raju riita: Puutarhanhoito jakoi kansan kahtia!

(MARTO MAA) Kiista oman puutarhan kunnossapidosta on jakanut Suomen kansan kahteen leiriin, selviää Lehden tuoreesta kyselystä. Raju riita kävi ilmi tiistai-iltapäivällä, kun kansalaiset ottivat kantaa Lehden kysymykseen ”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?” Tähän 51 prosenttia suomalaisista kommentoi tylysti: ”Ei.” Loput 49 prosenttia totesi yhtä selkeästi: ”Kyllä.”
Kysely osoittaa, että kansakunnan rauhallisen pinnan alla kuohuvat vahvat tunteet. Lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan keväinen ajankohta todennäköisesti jonkin verran lisää ihmisten kiihkomielistä suhtautumista asiaan.
Puska
kuntoon

Kyllä-puolen edustajista valtaosa katsoi, että kevät on oivallista aikaa puutarhanhoidolle. Moni sanoi ”malttavansa tuskin odottaa”, että pääsisi jo ”vähän kuopsuttamaan”. Lehtien haravointi, roskien poltto ja pihakalusteiden kunnostaminen nähtiin miellyttävänä puuhana.
Peräti kolmannes oli sitä mieltä, että vähintäänkin bikinirajat pitäisi siistiä, mutta harva jaksaisi ajella tai vahata kokonaan kaikkea pois. Noin 15 prosenttia vastaajista poistaisi genitaalialueen karvoituksen kokonaan ja jättäisi vain häpykummulle pienen kaistaleen karvoitusta.
Ei-puolella uskottiin luonnonmukaisiin ratkaisuihin.
”Kunnon mätäs sen olla pitää”, oli tyypillinen vastaus.
Moni suomalainen oli sitäkin mieltä, että jatkuva puutarhanhoidosta puhuminen alkaa hiljalleen syödä politiikan uskottavuutta.

12 vastausta aiheeseen “Raju riita: Puutarhanhoito jakoi kansan kahtia!”

Elämässä tärkeintä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää, kommentoi kiinalainen aihetta istuttaessaan samalla kanervamätästä tukiaisineen köynnösseinälle.

Nyt kun poliittinen uskottavuus on syöty, voimme alkaa odottelemaan vatsanvääntöoireiden ilmaantumista.

(WASHINGTON WC) Puskasta eroon vuodenvaihteesen mennessä.
Paljon keskustelua maailmalla aiheuttanut puska poistetaan lehden saamien tietojen mukaan joulukuuhun mennessä. Perinteistä seremoniaa tullaan juhlistamaan rutiinin omaisella kansalaisten kusettamisella ja mahdollisella äänestyskandaalilla. Ainakin MTV3 ja SubTV ovat jo ostaneet oikeudet uskonnolisten seremonioiden kuvaamiseen.
”Kuvaamme tähtilippua ja puhumme vapaudesta. Lisäksi lupaamme uutisoida yhä tarkemmin Yhdysvaltalaisesta paikallispolitiikasta. Lisäkis suunnitteilla on myös Frendien tuominen takaisin kanavan ohjelmistovalikoimaan.”, linjaa MTV3 kanavan toimitusjohtaja Pekka Ihan Vitun-Sama Karhuvaara.
Puskan poistamista odottaa innolla ainakin koko Eurooppalainen vasemmisto, joka onkin kiivaasti kritisoinut koko puskan asettamista Yhdysvaltain pääkaupunkiin. ”Vittu ku se on vaan niin tyhmä ja ruma.”, toteaa anarkisti-kilju-punkkari-homo-sivari-kommari, Jakke Jyväskylän siperiasta.

Kanerva, kavereiden kesken Calluna Vulgaris.
Kanervan siemenet säilyvät varsin kauan itämiskykyisenä. Voi tuottaa neliömetriä kohti puolikin miljoonaa siementä. Siemenet ovat lisäksi luonnon selviytyjiä; ne itävät jopa paremmin pienen kuumakäsittelyn jälkeen. Kanervan pölytyksestä huolehtivat erilaiset hyönteiset. (Ilmeisesti pers-, baari- ja raatokärpäset, toim. huom.)
Niinpä. Totuus on tarua ihmeellisempää. Puutarhaan Kanerva on kuulemma myös hyvä valinta valoisille paikoille, sietää hyvin karujakin olosuhteita. Mutta Tukiaisia kanerva ei tarvitse, siitä pitää vankka ja tukeva puumainen runko huolen.

Alan asaintuntijoiden mukaan kyllä.
”Kyllä.” kommentoi asiantuntijalähde kansalaisjournalisteillemme eilen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tukiverkosto pettyi Kanervaan

(LOKALAHTI) Ilkka Kanervan poliittinen luottamus murentui tiistaina nopeaan tahtiin. Kun tieto erosta aamulla julkistettiin, myös vanhat tukijoukot ilmoittivat pidättäytyvänsä yhteistyöstä...

Close