Kategoriat
Politiikka

Kanerva: Menen eteenpäin

(MESTOILLA) Ulkoministerin paikasta luopunut Ilkka Kanerva (kcoc) kertoo yksinoikeudella annetussa haastattelussa Lehdelle, mitkä hänen jatkosuunnitelmansa ovat.
”Menen eteenpäin”, Kanerva sanoo.
”Sitten menen taaksepäin ja sitten taas eteenpäin ja taakse ja eteen ja välillä tosi rajusti ja välillä tosi hellästi”̉, hän jatkaa.
”Sitten käännyn selälleni ja sä meet eteen ja taakse ja eteen ja taakse ja voit välillä vähän puristaa tiukasti”, Kanerva sanoo kravattiaan löysäten.
”Sen jälkeen otetaan toi tosta mukaan ja mennään kaikki kolme vuorotellen eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse, pikku tauko, uudestaan eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse-eteen-taakse kunnes lauetaan yhtä aikaa.”

18 vastausta aiheeseen “Kanerva: Menen eteenpäin”

Tässähän herra Kanerva siis kuvailee parkour-harrastustaan, toisin kuin keltaisen Lehdistön toimittajat antavat ymmärtää. Asiayhteydestään tätä uutista varten irrotetut lauseet liittyvät tosiasiassa Ilen viimelauantaiseen tempaukseen, jossa hän haastoi tuntemattomia kanssaihmisiään villiin sisään-ulos-temppuiluun Espoon Ikean pyöröovissa. Kierroksia tuli yli 40 minuutissa, ja kuumenneiden kumitiivisteiden haju oli silmiinpistävä.

Monesti etenemisestä puhuttaessa kyseessä on negatiivinen eteneminen, eikä siinäkään ole mitään pahaa paitsi kaikki. Itse liikun mieluiten sivulle tai takavasemmalle.

Tuo kakkakikkareen kommentti selvittikin monen pitkittyneen täysistunnon syyn. Eli eipä tarvitse enää sitten sitäkään ihmetellä…

Huh mikä juttu! Tosta ei paljon paremmaksi. Ovatko toisetkin stoorit yhtä sex appeal?

Johanna kertoo tunteensa
(JAKOMÄEN YLÄASTE)
”Siis mää oon aivan järkyttynyt. Oon aivan kauhuissani, en ole nukkunutkaan moneen yöhön. Vaikka koko HIFK:n joukkue on yrittänyt mua sänkyyn laittaa nukkumaan”, sanoo Johanna viilaten vasemman peukalon kynttä.
”Siis oikeesti, enhän mää voinut tietää miksi Hymy halusi nää viestit. Mä annoin ne, kun ne makso niistä ja mulla ei ollu rahaa. Ei nää tanssijutut oo mikään rahajuttu. Tulotkin oli viimex 0€.
Tää mun hyvä ystävä, joka on Hymyssä töissä sanoi sen olevan vakavien kristittyjen lehti. Kuinka ihmistä voi tällee pettää”, Johanna kommentoi järkyttyneenä, blondatut hiukset hulmuten. Samalla hän poseeraa valokuvaajalle, joka pyytää nostamaan tissejä pois vyötärön kohdalta.
”Ilen puolesta mä oon aivan oikeesti pahoillani. Mä tekisin mitä vaan, että Ile pääsis takasin ministeriksi”
”Hei Ile! Lähetä mulle tekstari, niin mennään jonnekin sopimaan asiat. Mä voin ottaa mun systarinkin mukaan, siitähän sä sanoit kans tykänneesi. Mä en voi tekstaila sulle, kun sun pomos on ottanut sun kännyn pois, enkä tiedä uutta numeroo.”
Tässä vaiheessa haastattelu on pakko keskeyttää Johannan valtavan itkukohtauksen vuoksi. Ihailemme kuitenkin Johannan lujuutta: Samalla hän kääntää takamustaan kuvaajaa kohti ja lähettelee lentosuukkoja.

Olen tarjonnut Ilkalle arkkipiispan paikkaa uuden tulevan kirkkoni nokkamiehenä. Uusi kirkko ei tarvitse uskottavaa johtomiestä, vaan uskovan ja karismaattisen, puoleensavetävän ja sanavalmiin keulahahmon.
Ilkan suhteen voisin olla myös varma, ettei tämä vokottelisi kuoripoikia. Naispappeutta hän kyllä saattaisi kannattaa. Herätysliikkeemme virallinen sponsori on jo luvannut työsuhdepuhelimen piispalle.

”Lisää pituutta ja ehkäpä myös vähän enemmän ympärysmittaa kaivattaisiin”, kommentoi Tallinnalaiselta plastiikkakirurgilta tavoitettu Tukiainen Kanervan jatkosuunnitelmia.

Tästä oli ihan selvästi jäänyt kappale pois – lisään sen tähän:
Ilkka Kanerva kertoi ottelun päätyttyä, ettei hän usko sairaan Tommi Santalan pelaavan torstainakaan, jolloin Jokerit pelaa ensimmäistä kertaa kevään pudotuspeleissä selkä seinää vasten. Ville Leino ja Tim Stapleton jäivät ilman tehomerkintöjä, kun huipputärkeä sentteri puuttui pisteahneiden laitahyökkääjien välistä.

Nyt kun valtakunnan asiat ovat hyvällä mallilla, voin taas ruveta miettimään millä ihmeen keinolla saisin kutsun Valkoiseen Taloon. Cainille varmaan kerrotaan stallarimenneisyydestäni ja Hillary sieti Billiltä kaikenlaista joten juonemme Ikestä eroon pääsemiseksi taisikin olla huono. Mutta jospa Obama voittaisi – hän ei ehkä muistelisi menneitä. Tai jospa olisin oikein ruskeakielinen ja nimittäisin sen amerikkalaisten hännystelijän suurlähettilääksi jenkkeihin, sillähän meni Condolezzankin kanssa niin hyvin.

Eteenpäin menee myös LEHTI-jutut; yksi sen parhaista satiireista! Samaan tahtiin vaan eteenpäin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Raju riita: Puutarhanhoito jakoi kansan kahtia!

(MARTO MAA) Kiista oman puutarhan kunnossapidosta on jakanut Suomen kansan kahteen leiriin, selviää Lehden tuoreesta kyselystä. Raju riita kävi ilmi...

Close