Kategoriat
Kulttuuri

Suomalainen huumorilehti ryhtyy digitaaliseksi huumorilehdeksi

(LASITALO) Tähän asti vain paperilla julkaistu suomalainen huumorilehti Helsingin Sanomat siirtyy kesällä julkaistavaksi myös digitaalisessa muodossa. Helsingin Sanomien nimettömän pääkirjoitustoimittajan mukaan idea on julkaista journalistisen prosessin läpikäyneitä uutisia, jotka käsittelevät ajankohtaisia aiheita huumorin keinoin. Esimerkiksi taannoin Helsingin Sanomissa kerrottiin, että Paris Hilton on vieraillut Lux-yökerhossa.
Helsingin Sanomien digiversion rahoitus kerättiin myymällä niin sanottuja mainoksia paperilehdessä ja maksamalla toimittajille huonoa palkkaa. Lehden tilaajat sitoutuvat maksamaan vuodessa 229 euroa, jotta heille kannettaisiin kotiin tieto asematunnelin Alepan tarjousmakkarasta ja maistiaisia Ilkka Malmbergin 105-osaisesta juttusarjasta, jossa käydään läpi Jeesuksen sukuluettelo Abrahamista Serubabbelin kautta Sadokiin.

10 vastausta aiheeseen “Suomalainen huumorilehti ryhtyy digitaaliseksi huumorilehdeksi”

Salaisen lisäpöytäkirjan mukaan Sanoma Oy ja samizdat-konserni fuusioituvat fifty-sixty osakkeenvaihdolla. Digituotoksen nimi on Helsingin Sanoma-Lehti, toisen osapuolen panos on ykköset ja toisella on tarjolla vaa nOllia.

Hei, kuulin vähän juttuu, et Parisin NÄNNIT ois näkyny???++ Voix joku varmistaa?

Täytyy myöntää että tissit on olleet kiitettävän esillä mediassa, nännit on näkyneet ja rintaliivit loistaneet poissaolollaan. Kiitos! Vaginanvilauttelua olisi vielä kaivannut mutta näissäkin kuvissa ja tunnelmissa on kutaa olla…

Tuon 105 osaisen juttusarjan jälkeen teossa on mm. ”Puhelinluettelon ensimmäisen nimen historia vuodesta 1978 vuoteen 1999”, ”Kuinka suojaviivoja on maalattu Simonkadun ja Mannerheimintien risteyksessä kautta aikojen.” sekä ”Missä Sami Virtanen on kävellyt viimeisen vuoden aikana – Töistä-kotiin-Alepan kautta sarjassa”.

Menin maksamaan tuon 229 euroa. Saa nähdä, että oliko huijausjuttu ja ettei Erkosta kuulu kohta enää mitään.

On tärkeää, että on olemassa kansa, jos ei ole kansaa, ei ole kansan mielipidettä, jos ei ole kansaa, ei ole olemassa pilkkusääntöä.

Blues kaatui tehottomuuteen, tänään kokeillaan vielä nahkahousuja, ja huomenna, kunhan se herää, redsejä”

Hyvä hyvä! Pienen kirjoitusvirheen huomasin kylläkin. Oikea muoto olisi ollut: ”Helsingin Sanomien päättömän nimikirjoitustoimittajan mukaan”.

sanomat alkavat lehden tapaan tehdä ilmaista rigitaalista huumorilehteä silkan kansalaisjournalismin keinoin. tarvitaan vain jokunen kasaaja ja pään toimittaja, sekä varastomies.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kanerva: Menen eteenpäin

(MESTOILLA) Ulkoministerin paikasta luopunut Ilkka Kanerva (kcoc) kertoo yksinoikeudella annetussa haastattelussa Lehdelle, mitkä hänen jatkosuunnitelmansa ovat. "Menen eteenpäin", Kanerva sanoo....

Close