Kategoriat
Muut

Perhosen siipien räpäytys surmasi Edward Lorenzin

(BRASILIA-TEXAS) Toistaiseksi tuntemattoman perhosen siipien räpäytys Amazonin viidakoissa on aiheuttanut tutkija Edward Lorenzin kuoleman. Silminnäkijät kertoivat, että räpäyksen aiheuttama häviävän pieni muutos lähtötilanteessa johti ennalta-arvaamattomaan ketjureaktioon Lorenzin elämäksi kutsutussa ei-lineaarisessa järjestelmässä, mikä johti Lorenzin kuolemaan.
Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan tämän jutun julkaisu on aiheuttanut maanvyörymän Lagosissa. Lehti seuraa asiaa.

9 vastausta aiheeseen “Perhosen siipien räpäytys surmasi Edward Lorenzin”

Uivelo ja Ruusunen vissiin räpäyttivät vähän enemmän. Ikeltä meni ura, Vanhasen maine vaan kasvaa mutta kumpikaan ei kuollut. Tuntemattomien räpäytykset taitavat olla kohtalokkaimpia.

Uivelon 713317 oli pienoinen pettymys. Ehkä ensi vuonna paremmalla tuurilla uudestaan.

Vittu taas teidän kanssanne. Tämä viiden hopearahan arvoinen ns. tutkija hra Lorenzhan olisi kaikista vajavaisuuksistaan huolimatta ollut niukasti meidän ”hyvissä kirjoissamme”, mutta nyt kävi niin, että tuon teidän jonninjoutavan julkaisunne asiasta uutisointi aiheutti heijastusefektin taivaan pyhimpiin pilviin. Tämän vuoksi viimeisimpien aikojen pyhien valittujen kirjanpito meni taas käteen, ja jouduimme palauttamaan hra Edward Lorenzin takaisin alemmille tasoille. Ongelmana nyt kuitenkin on, että tuo teidän ilmeisen jumalattomassa tilassa väsätty artikkelinne sotki myös alimman tason yhteistyökumppanimme kirjanpidon. Tämän vuoksi joudumme toistaiseksi jemmaamaan hra Edward Lorenzin toimituksenne viinakaappiin kunnes asiaan tulee joku selvyys. (Jos viinat alkavat oudosti hävitä, laittakaa hieman Genesaretin vettä kaappiin.)
PS. Laitoimme myös erään F. Nietzschen pakastimeenne. Päästäkää se sieltä kuolemani jälkeen.

(ATTRAKTORIN SILMÄKE) Yllättävässä käänteessä Argentiinan valtionylinopiston rehtori Diaz Lombardo-Leipä syyttää Edward Lorenzia lukuisten perhosten surmista.
”Lorenzin oivallukset epälineaaristen systeemien kaoottisuudesta ovat aiheuttaneet niin suurta silmien räpyttelyä ympäri maailmaa, että Amazonin perhospopulaatiot ovat romahtaneet”, Diaz Lombardo-Leipä hihkuu.
”Varppina ovat romahtaneet, 1+1=tataa”, komppaa Kari Pakari Helsingin yliopiston käänteistutkimuslaitokselta. Laitoksella on todettu myös, että ratikkakuskille länkyttäminen saattaa nostaa yliopiston perustutkimukseen varattuja määrärahoja jopa paljon tai ei ollenkaan.

Hetken pienen olin jo järkyttyä kun luin artikkelin otsikkoa, ilokseni huomasin että kyseessä oli Edward Lorenz eikä kovin samalta kuullostava legendaarinen renegade hahmo Lorenzo Lamas. Asiasta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Liekkö kommunisteilla ollut sormensa pelissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti julkaisee Vanhasen tekstiviestit avustajilleen

(SUUR-TUKHOLMA) Pääministeri Matti Vanhanen on lähettänyt suuren määrän tekstiviestejä avustajilleen lähes koko poliittisen uransa ajan. Erityisen paljon tekstiviestejä Vanhanen on...

Close